devperkode Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) ID DE CONTACT : ma_bucur_ma sau pe PRIVAT. Vand peste 180MB de loguri stealere (pe putin 1.500.000 conturi, dupa mintea mea) , sunt prinse de mine si cativa prieteni acum cateva luni , majoritatea functionale, gasesti conturi cam pe toate site-urile cunoscute. (post editat) - PRET 42 EUROVand conturi cPanel (in jur de 800, cam 80 verificate de mine,majoritatea functionale unele conturi ale persoanelor "cunoscute" prin mass media din Romania - nu dau nume) . 20 EURO TOATE.Conturi metin2ro, metin2tim. Conturile de pe metin2RO (cam jumatate din lista) sunt sortate manual, cand spun sortate manual ma refer la : nivel cont si level. aproximativ 2000-2500 conturi metin2ro (dau si "la bucata"), o lista cu 200 si ceva de conturi metin2tim. - PRET 60 EURO TOATE SAU LA BUCATA VA ASTEPT PE MESS SA NEGOCIEM.Conturi adf.ly - le gasiti si in lista de mai sus cu stealere daca stati cateva ore sa cautati. am scos din lista 400 conturi adf.ly functionale .. unele si cu 2-3 euro pe ele.. . - pret 10 euro toateConturi filelist - in jur de 40 conturi filelist functionale, 10 EURO!Domeniul profbets.com (pr3) - 40 euro negociabil sau ceva la schimb..VA ASTEPT PE ID DE MESS MA_BUCUR_MA Edited May 7, 2012 by devperkode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devperkode Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Vand si domeniul profbets.com cateva detalii despre el, aici profbets.comPR3... primul rezultat in google la "prof bets" .. indexari bune in google tot ce cauta strainii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiano282 Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) loguri vechi doar cu data schimbata sa para noi eu zic sa nu cumparati@D3mEnT datele cui ar fi alea? Edited May 8, 2012 by cristiano282 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mEnT Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) Registrant: andrei asaveiandrei asavei (andreyi_1979_ro@yahoo.com)razboieni B6 ap7 craiova Dolj,100203 RO Tel. +040.744636635Hackere, partidul te vrea tuns!@cristiano282: Domeniul care il vinde cu 40 euro, l-a inregistrat pe numele lui. Edited May 8, 2012 by D3mEnT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nostradamus2012 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Esti o saracie care nu are ce sa manance,,mai bine te prostituezi orfanule , combinatii din astea stii u sa faci de 10$? Degeaba stiu unii meserie ,nu stiu sa o falorifice se bucura la 10$ , una dintre cauze este aroganta lor ca sunt inteligenti stiu sa rada de altii ca nu cunosc nu stiu ce anume ,si ei sunt mari cunoscatori dar sunt rupti in cur de foame . Pacat de voi...!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encrypted Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 f tare=)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...