Jump to content

devperkode

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

devperkode's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. https://rstcenter.com/forum/52814-loguri-stealer-cpanele-conturi-metin2-conturi-adf-ly-etc.rst https://rstcenter.com/forum/52897-vand-domeniu-pr3-super-indexari-google.rst aruncati un ochi !
  2. ) am crezut ca FUTi criptere ma miram
  3. Negocieri pe yahoo messenger sau pe privat.. sa zicem un pret aproximativ de 45EURO ps : accept si schimburi cu diverse.. depinde ce aveti voi de oferit. PS2: ofer site-ul cu tot ce este pe el.. inclusiv gazduire web 2 luni la el
  4. profbets.com ... profbets.com - detalii gasiti pe aici... are pr3.. indexari bune in google, primul rezultat pentru "prof bets" vechime de trei ani si ceva.. PM me sau id de yahoo messenger : ma_bucur_ma va astept..
  5. Vand si domeniul profbets.com cateva detalii despre el, aici profbets.com PR3... primul rezultat in google la "prof bets" .. indexari bune in google tot ce cauta strainii!
  6. ID DE CONTACT : ma_bucur_ma sau pe PRIVAT. Vand peste 180MB de loguri stealere (pe putin 1.500.000 conturi, dupa mintea mea) , sunt prinse de mine si cativa prieteni acum cateva luni , majoritatea functionale, gasesti conturi cam pe toate site-urile cunoscute. (post editat) - PRET 42 EURO Vand conturi cPanel (in jur de 800, cam 80 verificate de mine,majoritatea functionale unele conturi ale persoanelor "cunoscute" prin mass media din Romania - nu dau nume) . 20 EURO TOATE. Conturi metin2ro, metin2tim. Conturile de pe metin2RO (cam jumatate din lista) sunt sortate manual, cand spun sortate manual ma refer la : nivel cont si level. aproximativ 2000-2500 conturi metin2ro (dau si "la bucata"), o lista cu 200 si ceva de conturi metin2tim. - PRET 60 EURO TOATE SAU LA BUCATA VA ASTEPT PE MESS SA NEGOCIEM. Conturi adf.ly - le gasiti si in lista de mai sus cu stealere daca stati cateva ore sa cautati. am scos din lista 400 conturi adf.ly functionale .. unele si cu 2-3 euro pe ele.. . - pret 10 euro toate Conturi filelist - in jur de 40 conturi filelist functionale, 10 EURO! Domeniul profbets.com (pr3) - 40 euro negociabil sau ceva la schimb.. VA ASTEPT PE ID DE MESS MA_BUCUR_MA
  7. Mersi mult il bag la colectie
  8. mie nu-mi merge mereu netstatul mersi mult Nemessis
×
×
  • Create New...