florin_darck Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Yahoo! Id Hack [2012] - (By XpDelete @ RichardNew Xp Agent007) [Prostia Doare!] - Film Dailymotion Quote
AhEaD Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Din comentariul pus la video iti pot spune ca NU.Nici nu m-am uitat si nici nu am sa o fac.Persoana care a facut video merita premiu UN ABECEDAR!Il bate limba romana de doarme sub pat cu lanterna in brate! Quote
Wav3 Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Fake. De ce cand intra pe ID-ul 'spart' ii apare ferestra de la el (aia cu "BUZZ esti ?") ? Quote
AhEaD Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 Info: dn gre?eal? am dat [X] la fereastr? dar pass se sch uita?i-v? mai atent am net de mare viteza 1gb/s! Dup km a?i vz acest video n est fals deoarece n est OPRIT-ÎNTRERUPT pt k muzica din Winamp cânt? permanent, iar acel ID est ales la întâmlre dk nu kred?i uit?i-v? m atent c? log. p acel ID a fost pentru prim dat? deoarece interfa?a la acel Y! ID de Messenger knd s'a logt afi?ajul de info era diferit c aspect: m refer k reclamele s?reau evident în fa?? ?i id-urile de mess ap?reau toate ?i cele ON ?i cele OFF ? am primit ?i mess-ul meu+ BUZZ-ul! resptiv.Dc ati obs.persoana respectiv? a fst victima acestui DEM VIDeo. Nota:nu v? pt spne acest secret chiar d l-m dez?luit în propor?ie de 72%, chir de a?i v?z voi cv,cv n ve?i reu?i.Men?ionez k ?tiu foarte bn HTML,PHP,JAVA SCRIPT ? pt trece peste orice protec?ie/baraj cu cno?tin?e min de JAVA SCRIPT-HACK cm ar fi eu am trec pste Întreb de securitate ? am ajuns la Schimb? direct parola,eu dr bg pass la reset ? atât...Coaie, LAS-O IN PULA MEA.Nici daca avea o mama curva care se futea numai cu unguri si un tata chinez nu scria in halul asta in romana.Du-te fix spre mortii tai draga XpDelete @ video.Downloadami-ai pula in mata cu 1gb/s ! Quote
bubu2005 Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 https://rstcenter.com/forum/52518-yet-another-hotmail-aol-yahoo-password-reset-0day-vulnerabilities.rstIa aici dar se pare ca au reparat bugul Quote
diamonddj69 Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 Programele ce le vezi tu nu sunt bune la nimc , iti apar doar parolele salvate in pc , din cookie , sunt toate fake Quote