Jump to content
florin_darck

Este posibil asa ceva?

Recommended Posts

Posted

Din comentariul pus la video iti pot spune ca NU.

Nici nu m-am uitat si nici nu am sa o fac.

Persoana care a facut video merita premiu UN ABECEDAR!

Il bate limba romana de doarme sub pat cu lanterna in brate!

Posted

Info: dn gre?eal? am dat [X] la fereastr? dar pass se sch uita?i-v? mai atent am net de mare viteza 1gb/s!

Dup km a?i vz acest video n est fals deoarece n est OPRIT-ÎNTRERUPT pt k muzica din Winamp cânt? permanent, iar acel ID est ales la întâmlre dk nu kred?i uit?i-v? m atent c? log. p acel ID a fost pentru prim dat? deoarece interfa?a la acel Y! ID de Messenger knd s'a logt afi?ajul de info era diferit c aspect: m refer k reclamele s?reau evident în fa?? ?i id-urile de mess ap?reau toate ?i cele ON ?i cele OFF ? am primit ?i mess-ul meu+ BUZZ-ul! resptiv.Dc ati obs.persoana respectiv? a fst victima acestui DEM VIDeo.

Nota:nu v? pt spne acest secret chiar d l-m dez?luit în propor?ie de 72%, chir de a?i v?z voi cv,cv n ve?i reu?i.Men?ionez k ?tiu foarte bn HTML,PHP,JAVA SCRIPT ? pt trece peste orice protec?ie/baraj cu cno?tin?e min de JAVA SCRIPT-HACK cm ar fi eu am trec pste Întreb de securitate ? am ajuns la Schimb? direct parola,eu dr bg pass la reset ? atât...

Coaie, LAS-O IN PULA MEA.

Nici daca avea o mama curva care se futea numai cu unguri si un tata chinez nu scria in halul asta in romana.

Du-te fix spre mortii tai draga XpDelete @ video.

Downloadami-ai pula in mata cu 1gb/s !