wildchild Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 Pentru prima data cercetatorii chinezi au reusit teleportarea la peste 100 de kilometri distanta Quote
indianul Posted May 12, 2012 Report Posted May 12, 2012 nu exista teleportare.Este vorba despre efectul Einstein - Podolski – Rosen (efect EPR). Quote
crazywolf Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 @Gecko: Clonarea cred ca poate fi facuta dar este interzisa.Si costa mult sa cercetezi clonarea... La fel cred ca este si la teleportare ,au dat bani de s-au rupt. Quote
MazaBoY Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Nu cred asa ceva,plus de asta aia de la protv mai si manca cacat aiurea Quote
me.mello Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Imi aduc aminte acum vreo 10 ani vorbea un chinez la National Geografic ceva de genul "Desigur, teleportarea exista noi deja facem teste, putem teleporta protoni la o distanta de 10 metri...in 10 ani vom putea mult mai mult."Si da ...clonarea si brain enhancement, deja se fac teste cu brain enhancement pe oamenii paralizati total,pc-ul se pare ca recunoaste brain wave si il proceseaza in diferite moduri(citire, si miscari ale corpului) ultima data cand am vazut.Pe viitor se vor combina clonarea cu asa ceva, daca a fost un real succes sa convertim undele radio in ceva digital, fii sigur ca si cu creierul merge acelasi lucru pe viitor. Quote
giv Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Chinejii pot falsifica orice. Inclusiv teleportatea. Quote
robelrock Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 P.S. Data viitoare posteaza sursa principala ca jegul ala de stirileprotv.ro se incarca ca naiba.Chinese Physicists Smash Distance Record For Teleportation Quote