Jump to content
noVaLue

De departe

Recommended Posts

Posted (edited)

Desi urmaresc de ceva timp forumul, m-am decis tocmai acum sa ma prezint. In ciuda faptului ca nu prea ma remarc, poate ati mai auzit de mine.(eg. /50895-owned-exposed-r3vyk-info-thieves-team-com.rst)

Nu voi lungi prea mult subiectul, nefiind genul meu.

Ca multor altora imi place programarea.Ce tip/limbaj ramane sa-l descoperiti.

O dimineata placuta.

Edited by noVaLue
Posted

Se mai intampla sa scriu gresit, sunt plecat de mult timp din ro. Romana consista doar in ce mai folosesc in casa ori ce mai citesc pe forumuri.

Posted

asta nui o scuza, si eu as plecat din 98 din romania, dar orice miar face, eu tot mandru roman,maramuresan mis:)) traiasca vasile cetierasu, de la romanii au talent:))

Posted

Off: Asta se vede ca nu-i o scuza.

On: Pe mine nu prea ma intereseaza ce tara e. Am plecat si asta e, tot binele inainte. Pentru mine nu exista limba materna/nationalitate, atat timp cat suntem toti 'egali' in a avea posibilitatea de a ne exprima si a ne face intelesi.

Posted
asta nui o scuza, si eu as plecat din 98 din romania, dar orice miar face, eu tot mandru roman,maramuresan mis:)) traiasca vasile cetierasu, de la romanii au talent:))

@vladimir Acum sincer, ai un limbaj de te doare capu', nu stiu cine te-a invatat romana dar sigur nu era roman.

On: Welcome my friend:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...