no_id_online Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 Dupa cum spune si titlu as vrea sa stiu daca are cineva dintre voi programul MOBILE SIM Card Data Recovery sau orice program pentru a putea citi un sim, as vrea sa achizitionez si acest cititor de sim-uri pentru a putea functiona cu programul sus mentionat,am intrebat la un service cat costa recuperarea si pretul era de 100 coco:O in fine eu ma gandeam ca as putea rezolva asta cu mai putin de 20 de lei,astept raspunsuri,mentionez ca acel program l-am cautat peste tot dar am gasit numai demo si nu ma ajuta la nimic Quote
Pacalici Posted May 28, 2012 Report Posted May 28, 2012 http://isohunt.com/torrent_details/270690249/sim+card+recovery?tab=summaryPoate te ajuta. Am vazut ca are o versiune de SIM Data recovery Quote
no_id_online Posted May 28, 2012 Author Report Posted May 28, 2012 este parfum, iti foarte multumesc acum trebuie doar sa cumpar acel cititor si se rezolva problema ms frumos inca odata Quote
Pacalici Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Cu placere, ma bucur ca te-am putut ajuta Quote
no_id_online Posted May 30, 2012 Author Report Posted May 30, 2012 din pacate cu a mers cu acel card sim reader trebuia sa aiba tehnologia PC/SC care acesta nu o are, dar cu asta pot face aceasta chestie Quote