Jump to content

Pacalici

Active Members
 • Posts

  834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Pacalici

 1. Pare sa vina de undeva de la codu asta ;;(function($, _, undefined) { "use strict"; ips.controller.register('core.front.core.quickSearch', { initialize: function() { this.on('mouseup', '.cSearchFilter__menu', this.updateAndClose); this.on('change', 'input[name="type"]', this.updateFilter); this.on('focus', '.cSearchSubmit', this.a11yFocusSubmit); this.on('keypress', '.cSearchFilter__text', this.a11yOpenDetails); this.setup(); }, setup: function() { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked + .cSearchFilter__menuText').innerHTML; }, updateFilter: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = e.target.nextElementSibling.innerHTML; }, updateAndClose: function(e) { setTimeout(()=>{ document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; document.querySelector('#elSearchField').focus(); } , "500"); }, a11yOpenDetails: function(e) { if (e.key === "Enter") { e.preventDefault(); document.querySelector('.cSearchFilter').open = true; document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked').focus(); } }, a11yFocusSubmit: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; } }); }(jQuery, _)); Daca s-a facut vreo modificare la search sau vreun update, aparent selectorii aia nu exista. Fix la functia de setup da si eroarea. Poate ajuta...
 2. Pacalici

  simple-regex

  Arunca un ochi si pe aici https://regexlib.com/ si https://regex101.com/
 3. Cred ca tu ai nevoie de boxa care suporta TWS. Eu am o boxa de genu asteia si stiu ca suporta inca una (n-am testat)
 4. de ce nu posteaza mai nimeni azi?
 5. Subscriu la comoditate. De cele mai multe ori daca venitul este unul bunicel, nu vor sa schimbe job-ul. Atata timp cat partea financiara nu e vizibil mai buna, nu cred ca cineva va schimba job-ul, sau cel putin asa e la mine. Consider ca e un plus faptul ca unde sunt de ceva timp, nu ma bate nimeni la cap. Dupa un anumit nivel salarial nu se mai pune accent pe bani ci pe mediul de lucru, ce poti invata, daca ai de la cine invata si asa mai departe.
 6. Mie dentistul acum 2 ani mi-a recomandat ceva periuta Oral-B model 6000 parca cu mentiunea ca ce e sub modelul asta nu sunt foarte bune. Avea vibratii/pulsatii mult mai ok decat cele standard.
 7. Nu stiu pyton dar pe pagina respectiva daca poti rula in consola comanda "$("#jqxGrid").jqxGrid("getrows");" o sa iti exporte toate datele din tabel
 8. Acum cativa ani s-a taiat un bancomat prin judetul TR parca. La fata locului cand a ajuns cineva din partea celor care administreaza bancomatele, a spus ca taietura e fix unde trebuie. Mai la stanga sau mai la dreapta ar fi dat de prea mult material (ceva fix pe la balamale etc) . Deci cine facuse aia a stiut ce face. Nu mai tin minte exact povestea dar asta mi-a ramas intiparit in minte.
 9. Eu am lucrat la o firma in domeniu insa nu avem access direct la acele casete de bani. Nu am auzit pe nimeni niciodata vorbind de substante care ar fi eliminate in cazul unei spargeri. Nici de la cei care incarcau banii, nici de la cei care repara bancomatele. Asta acum vreo 10-11 ani. Poate intre timp s-a schimbat, insa stiu ca procesul e la fel de netehnologizat la firma unde am lucrat.
 10. Poti cauta si jocuri co-op. Acelea sunt pe split screen sau same screen.
 11. De mentionat ca are si aplicatie pentru cine e interesat. Stiu pe cineva care a invatat cat de cat norvegiana cu ea.
 12. Nu stiam ce titlu puteam pune la post dar modificarile de pe forum de azi made my day. Vad ca nu prea s-a postat azi
 13. Cand dai comanda adauga si asta. pare sa aiba review bun https://www.emag.ro/gramatica-limbii-romane-in-scheme-dumitru-ticleanu-maria-ticleanu-9786066156592/pd/DBWGTHBBM/?X-Search-Id=855aa7794c5c172276dc&X-Product-Id=30381895&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
 14. Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar cunosc persoane care folosesc asa ceva pentru sporirea productivitatii https://app.activtrak.com/ si pentru a evita furtul de clientela in randul oamenilor din vanzari.
 15. @Che iti dai seama ca tot ce ai enumerat despre google se poate intampla cu orice alt serviciu de hosting online, ca tu asta cauti. Eu unu merg pe mana lor decat a altor provideri de servicii de stocare.
 16. @Che https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&ref_topic=6156061 Eu unu zic ca merita. Uite o poza salvata la mine facuta cu un iphone (calitatea e mai slaba ca la un samsung imo) https://goo.gl/photos/MNhHT4YySxsCZoicA
 17. Flickr din cate stiu are 1T stocare pentru poze dar nu stiu despre video. Nu stiu daca ai citit termenii de la google photos dar o sa mentionez cateva chestii. Redimensioneaza pozele care au peste 16Mb iar un telefon face poze de (cred) 5 Mb. Video-urile sunt modificate doar daca depasesc full hd. Eu unu folosesc google photos.
 18. La cablurile originale eu am patit sa se duca "dintii" un pic mai in spate si nu mai facea fast charge.
 19. Pacalici

  cursuri

  @alezu2000 Nu am spus ca nu sunt multumit de salariu. Facultatea de profil se poate face dar pentru cunostinte in cazul meu pentru ca nu am nici o baza de programare. Ce vroiam sa evidentiez e faptu ca o sa trebuiasca sa pleci de jos ca nivel salarial din moment ce nu ai scoala. In functie de firma si de ce stii sa faci, timpul o sa fie mai scurt/lung. Fiecare are asteptari diferite de la un job. Nu intotdeauna conteaza salariul. Conteaza mediu, colegii, firma. Facultatea sigur te ajuta la a avea un salariu pe cartea de munca, la o reducere de impozit cum spunea si altcineva mai sus, cat si avansarea intr-o functie mai inalta.
 20. Pacalici

  cursuri

  Eu lucrez ca si Front-end fara sa fi absolvit nici o facultate de profil. Am plecat de la un amarat de curs (HTML + CSS si atat), iar cu timpul am obtinut experienta. Cand esti la inceput si nu stai bine nici la capitolul scoala trebuie iti iti pui cateva intrebari: 1. Ce tip de plata cauti pentru jobul dorit (de la ce suma vrei sa pleci) 2. Ce tip de job cauti. Unele firme sa zicem ca streseaza angajatii si ca trebuie sa faci mult overtime ca sa isi duci munca la bun sfarsit din cauza lipsei de cunostinte/experienta. Sigur gasesti job-uri si fara scoala cu care poti incepe. Prinzi ceva experienta iar apoi cu timpul vei fi chemat si la alte interviuri. Ultima idee ar fi ca (vorbesc in necunostinta de cauza, nu mi s-a intamplat) daca vrei sa ajungi la o firma mare multinationala sincer nu cred ca o vei face fara o facultate de profil. Posibil sa conteze mai putin ce cunostinte acumulezi acolo dar va adauga un plus CV-ului.
 21. 1. Nu vad sa fie firma deci retur pl, ia-ti gandu. 2. Nu recomand cumpararea de solutii de imbogatire. 3. O faci pe pielea ta. 4. "si sa castigati automat un comision pentru fiecare vanzare efectuata." ... deci cel mai probabil iti va vinde o metoda cum sa faci un site sa vinzi pentru altii. 5. Miroase a teapa. 6. Mai bine cauti pe forum dropshipping si te documentezi acolo.
 22. Nu nu. Am crezut ca ai facut o greseala dar din graba nu am verificat data postului. Mersi oricum.
×
×
 • Create New...