Jump to content

Pacalici

Active Members
 • Posts

  823
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pacalici last won the day on April 1 2019

Pacalici had the most liked content!

Reputation

84 Excellent

About Pacalici

 • Rank
  Registered user
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. subscriu si eu aici
 2. Subscriu la comoditate. De cele mai multe ori daca venitul este unul bunicel, nu vor sa schimbe job-ul. Atata timp cat partea financiara nu e vizibil mai buna, nu cred ca cineva va schimba job-ul, sau cel putin asa e la mine. Consider ca e un plus faptul ca unde sunt de ceva timp, nu ma bate nimeni la cap. Dupa un anumit nivel salarial nu se mai pune accent pe bani ci pe mediul de lucru, ce poti invata, daca ai de la cine invata si asa mai departe.
 3. Mie dentistul acum 2 ani mi-a recomandat ceva periuta Oral-B model 6000 parca cu mentiunea ca ce e sub modelul asta nu sunt foarte bune. Avea vibratii/pulsatii mult mai ok decat cele standard.
 4. Nu stiu pyton dar pe pagina respectiva daca poti rula in consola comanda "$("#jqxGrid").jqxGrid("getrows");" o sa iti exporte toate datele din tabel
 5. Acum cativa ani s-a taiat un bancomat prin judetul TR parca. La fata locului cand a ajuns cineva din partea celor care administreaza bancomatele, a spus ca taietura e fix unde trebuie. Mai la stanga sau mai la dreapta ar fi dat de prea mult material (ceva fix pe la balamale etc) . Deci cine facuse aia a stiut ce face. Nu mai tin minte exact povestea dar asta mi-a ramas intiparit in minte.
 6. Eu am lucrat la o firma in domeniu insa nu avem access direct la acele casete de bani. Nu am auzit pe nimeni niciodata vorbind de substante care ar fi eliminate in cazul unei spargeri. Nici de la cei care incarcau banii, nici de la cei care repara bancomatele. Asta acum vreo 10-11 ani. Poate intre timp s-a schimbat, insa stiu ca procesul e la fel de netehnologizat la firma unde am lucrat.
 7. Poti cauta si jocuri co-op. Acelea sunt pe split screen sau same screen.
 8. De mentionat ca are si aplicatie pentru cine e interesat. Stiu pe cineva care a invatat cat de cat norvegiana cu ea.
 9. Nu stiam ce titlu puteam pune la post dar modificarile de pe forum de azi made my day. Vad ca nu prea s-a postat azi
 10. Cand dai comanda adauga si asta. pare sa aiba review bun https://www.emag.ro/gramatica-limbii-romane-in-scheme-dumitru-ticleanu-maria-ticleanu-9786066156592/pd/DBWGTHBBM/?X-Search-Id=855aa7794c5c172276dc&X-Product-Id=30381895&X-Search-Page=1&X-Search-Position=3&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
 11. Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar cunosc persoane care folosesc asa ceva pentru sporirea productivitatii https://app.activtrak.com/ si pentru a evita furtul de clientela in randul oamenilor din vanzari.
 12. @Che iti dai seama ca tot ce ai enumerat despre google se poate intampla cu orice alt serviciu de hosting online, ca tu asta cauti. Eu unu merg pe mana lor decat a altor provideri de servicii de stocare.
 13. @Che https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&ref_topic=6156061 Eu unu zic ca merita. Uite o poza salvata la mine facuta cu un iphone (calitatea e mai slaba ca la un samsung imo) https://goo.gl/photos/MNhHT4YySxsCZoicA
 14. Flickr din cate stiu are 1T stocare pentru poze dar nu stiu despre video. Nu stiu daca ai citit termenii de la google photos dar o sa mentionez cateva chestii. Redimensioneaza pozele care au peste 16Mb iar un telefon face poze de (cred) 5 Mb. Video-urile sunt modificate doar daca depasesc full hd. Eu unu folosesc google photos.
×
×
 • Create New...