Jump to content

Pacalici

Active Members
 • Content Count

  803
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

About Pacalici

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pacalici

  Malware as a service, crima sau afacere?

  Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar cunosc persoane care folosesc asa ceva pentru sporirea productivitatii https://app.activtrak.com/ si pentru a evita furtul de clientela in randul oamenilor din vanzari.
 2. Pacalici

  Unde va tineti pozele ?

  @Che iti dai seama ca tot ce ai enumerat despre google se poate intampla cu orice alt serviciu de hosting online, ca tu asta cauti. Eu unu merg pe mana lor decat a altor provideri de servicii de stocare.
 3. Pacalici

  Unde va tineti pozele ?

  @Che https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&ref_topic=6156061 Eu unu zic ca merita. Uite o poza salvata la mine facuta cu un iphone (calitatea e mai slaba ca la un samsung imo) https://goo.gl/photos/MNhHT4YySxsCZoicA
 4. Pacalici

  Unde va tineti pozele ?

  Flickr din cate stiu are 1T stocare pentru poze dar nu stiu despre video. Nu stiu daca ai citit termenii de la google photos dar o sa mentionez cateva chestii. Redimensioneaza pozele care au peste 16Mb iar un telefon face poze de (cred) 5 Mb. Video-urile sunt modificate doar daca depasesc full hd. Eu unu folosesc google photos.
 5. Pacalici

  Problema samsung

  La cablurile originale eu am patit sa se duca "dintii" un pic mai in spate si nu mai facea fast charge.
 6. Pacalici

  cursuri

  @alezu2000 Nu am spus ca nu sunt multumit de salariu. Facultatea de profil se poate face dar pentru cunostinte in cazul meu pentru ca nu am nici o baza de programare. Ce vroiam sa evidentiez e faptu ca o sa trebuiasca sa pleci de jos ca nivel salarial din moment ce nu ai scoala. In functie de firma si de ce stii sa faci, timpul o sa fie mai scurt/lung. Fiecare are asteptari diferite de la un job. Nu intotdeauna conteaza salariul. Conteaza mediu, colegii, firma. Facultatea sigur te ajuta la a avea un salariu pe cartea de munca, la o reducere de impozit cum spunea si altcineva mai sus, cat si avansarea intr-o functie mai inalta.
 7. Pacalici

  cursuri

  Eu lucrez ca si Front-end fara sa fi absolvit nici o facultate de profil. Am plecat de la un amarat de curs (HTML + CSS si atat), iar cu timpul am obtinut experienta. Cand esti la inceput si nu stai bine nici la capitolul scoala trebuie iti iti pui cateva intrebari: 1. Ce tip de plata cauti pentru jobul dorit (de la ce suma vrei sa pleci) 2. Ce tip de job cauti. Unele firme sa zicem ca streseaza angajatii si ca trebuie sa faci mult overtime ca sa isi duci munca la bun sfarsit din cauza lipsei de cunostinte/experienta. Sigur gasesti job-uri si fara scoala cu care poti incepe. Prinzi ceva experienta iar apoi cu timpul vei fi chemat si la alte interviuri. Ultima idee ar fi ca (vorbesc in necunostinta de cauza, nu mi s-a intamplat) daca vrei sa ajungi la o firma mare multinationala sincer nu cred ca o vei face fara o facultate de profil. Posibil sa conteze mai putin ce cunostinte acumulezi acolo dar va adauga un plus CV-ului.
 8. Pacalici

  JegDeSite(edited) pareri

  1. Nu vad sa fie firma deci retur pl, ia-ti gandu. 2. Nu recomand cumpararea de solutii de imbogatire. 3. O faci pe pielea ta. 4. "si sa castigati automat un comision pentru fiecare vanzare efectuata." ... deci cel mai probabil iti va vinde o metoda cum sa faci un site sa vinzi pentru altii. 5. Miroase a teapa. 6. Mai bine cauti pe forum dropshipping si te documentezi acolo.
 9. Pacalici

  Mastering Wireshark 2 [Video]

  Nu nu. Am crezut ca ai facut o greseala dar din graba nu am verificat data postului. Mersi oricum.
 10. Pacalici

  Mastering Wireshark 2 [Video]

  Da. acum am vazut data postului. My bad. No link, expired.
 11. Pacalici

  Mastering Wireshark 2 [Video]

  @QuoVadis mie nu-mi trebuie, dar vezi ca link-ul de dropbox e broken.
 12. Pacalici

  Memory card...

  Try this http://visihow.com/Use_the_Memory_Card_As_Default_Download_Folder_on_Galaxy_Phones
 13. Pacalici

  Problema yahoo

  Tind sa cred ca singura ta optiune e https://support.apple.com/ro-ro
 14. Pacalici

  Cyanogen blocat in welcome screen , display spart

  Posibil sa te ajute postul lor de pe forum. Sigur gasesti pe acolo indicatii, stiu ca si eu am urmat unu din tutoriale de pe acolo https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-2-1-4-for-the-oneplus-one.425544/
 15. Pacalici

  Blisk - a browser for web development

  Multam de info cu chrome:inspect . asta nu o stiam. Cat despre gulp nu am auzit pana acum, o sa trebuiasca sa arunc un ochi pe el. Din ce am vazut ca sa conectezi device-ul trebuie sa fie android. Deci inca e bun blisk pentru ios. Stiam deja de emulatoru de chrome doar am avut impresia ca blisk o face mai bine. se pare ca nu. azi am fost nevoit sa instalez android sdk si sa creez o masina virtuala acolo pentru un bug de tableta. Mersi de informatii !
×