Jump to content

Pacalici

Active Members
 • Posts

  837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Pacalici last won the day on March 14

Pacalici had the most liked content!

Reputation

98 Excellent

About Pacalici

 • Rank
  Registered user
  Apprentice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. eu unu nu m-am regasit desi am contul de mult timp la ei.
 2. Pai mai bine scrii si ce ai nevoie in mare, ca sa poata omu defini "nu trebuie multa munca".
 3. Pare sa vina de undeva de la codu asta ;;(function($, _, undefined) { "use strict"; ips.controller.register('core.front.core.quickSearch', { initialize: function() { this.on('mouseup', '.cSearchFilter__menu', this.updateAndClose); this.on('change', 'input[name="type"]', this.updateFilter); this.on('focus', '.cSearchSubmit', this.a11yFocusSubmit); this.on('keypress', '.cSearchFilter__text', this.a11yOpenDetails); this.setup(); }, setup: function() { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked + .cSearchFilter__menuText').innerHTML; }, updateFilter: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter__text').innerText = e.target.nextElementSibling.innerHTML; }, updateAndClose: function(e) { setTimeout(()=>{ document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; document.querySelector('#elSearchField').focus(); } , "500"); }, a11yOpenDetails: function(e) { if (e.key === "Enter") { e.preventDefault(); document.querySelector('.cSearchFilter').open = true; document.querySelector('.cSearchFilter__menu input:checked').focus(); } }, a11yFocusSubmit: function(e) { document.querySelector('.cSearchFilter').open = false; } }); }(jQuery, _)); Daca s-a facut vreo modificare la search sau vreun update, aparent selectorii aia nu exista. Fix la functia de setup da si eroarea. Poate ajuta...
 4. Pacalici

  simple-regex

  Arunca un ochi si pe aici https://regexlib.com/ si https://regex101.com/
 5. Cred ca tu ai nevoie de boxa care suporta TWS. Eu am o boxa de genu asteia si stiu ca suporta inca una (n-am testat)
 6. de ce nu posteaza mai nimeni azi?
 7. Subscriu la comoditate. De cele mai multe ori daca venitul este unul bunicel, nu vor sa schimbe job-ul. Atata timp cat partea financiara nu e vizibil mai buna, nu cred ca cineva va schimba job-ul, sau cel putin asa e la mine. Consider ca e un plus faptul ca unde sunt de ceva timp, nu ma bate nimeni la cap. Dupa un anumit nivel salarial nu se mai pune accent pe bani ci pe mediul de lucru, ce poti invata, daca ai de la cine invata si asa mai departe.
 8. Mie dentistul acum 2 ani mi-a recomandat ceva periuta Oral-B model 6000 parca cu mentiunea ca ce e sub modelul asta nu sunt foarte bune. Avea vibratii/pulsatii mult mai ok decat cele standard.
 9. Nu stiu pyton dar pe pagina respectiva daca poti rula in consola comanda "$("#jqxGrid").jqxGrid("getrows");" o sa iti exporte toate datele din tabel
 10. Acum cativa ani s-a taiat un bancomat prin judetul TR parca. La fata locului cand a ajuns cineva din partea celor care administreaza bancomatele, a spus ca taietura e fix unde trebuie. Mai la stanga sau mai la dreapta ar fi dat de prea mult material (ceva fix pe la balamale etc) . Deci cine facuse aia a stiut ce face. Nu mai tin minte exact povestea dar asta mi-a ramas intiparit in minte.
 11. Eu am lucrat la o firma in domeniu insa nu avem access direct la acele casete de bani. Nu am auzit pe nimeni niciodata vorbind de substante care ar fi eliminate in cazul unei spargeri. Nici de la cei care incarcau banii, nici de la cei care repara bancomatele. Asta acum vreo 10-11 ani. Poate intre timp s-a schimbat, insa stiu ca procesul e la fel de netehnologizat la firma unde am lucrat.
 12. Poti cauta si jocuri co-op. Acelea sunt pe split screen sau same screen.
 13. De mentionat ca are si aplicatie pentru cine e interesat. Stiu pe cineva care a invatat cat de cat norvegiana cu ea.
×
×
 • Create New...