microbu Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Am nevoie de un script pt o pagina de contact cu captcha si am gasit urmatorul ex:HTML contact form with CAPTCHALegat de acesta, cine poate sa imi spuna cum pot sa fac in asa fel ca php sa nu fie in aceasi pagina cu formularu din html.. pt ca vreau ca pagina de contact sa ramana la extensia .htmleste posibil si daca da. cum?Daca nu merge pe acest exemplu, care poate sa ma ajute cu un astfel de script care sa faca acelasi lucru..am de terminat un site si m-am blocat la 99.9% cu acest script..aici aveti si pagina de contact sub care vreau sa il implementez:http://www.picz.ro/show-image.php?id=4106cd8dd53a3ac99d760ab0aeb002a5Multumesc Quote
aelius Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Poti folosi .htaccess pentru rewrite, astfel incat, in server ai fisierul .php iar pe web este accesat cu .htmlRewriteRule ^contact.html contact.php* Nota: contact.php este fisierul real la tine in server; In website, link-ul catre contact este cu href=/contact.html Quote
microbu Posted May 29, 2012 Author Report Posted May 29, 2012 (edited) In afara de chestia cu extensia si multumesc pt sugestia ta, m-ar interesa sa stiu daca merge separat.. am vazut ca pe fiecare field, exista un cod legatura cu php-ul, <?php echo htmlentities($name) ?>, si de aici si cu intrebarea mea, pt ca nu merge pagina daca nu este incadrata in <?phpex: <form action="contact.php" method="post"> <table bgcolor="#FFFFFF" width="500px" cellpadding="4" style="margin:30px 100px;"> <tr>...si acolo sa fie php-ul respectiv Edited May 29, 2012 by microbu Quote
StrXt Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 O sa iti dau un exempku pentru jQuery cu care sa faci `submisia` din contact.html in contact.php fara sa se schimbe pagina cand se face $_POST:jQuery(function() { jQuery(".submit-email").click(function() { jQuery.ajax ({ type: "POST", url: "contact.php", data: dataString }); return false; });});Pune scriptul asta in contact.html sau intr-un js si il incluzi.Apoi folosesti un input cu clasa 'submit-email' (poti sa o schimbi daca vrei) in fisierul contact.html.De aici mai faci legaturile intr-e variabile ca sa iti mearga scriptul si gata. Quote
microbu Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 ms inca odata, pana la urma am reusit dar tot asa incercand mai multe variante si am ajuns la ceea ce voiam. Quote