viruswar Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 O solutie pentru a sterge logourile din GPON-UL zte de la rds? se poate sau nu nu stiu daca am postat corect se poate sterge postu daca nu am postat corect Quote
scorpio2k2 Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 de unde pana unde ai ajuns la concluzia ca acel echipament stocheaza ceva? Quote
viruswar Posted May 30, 2012 Author Report Posted May 30, 2012 intri pe "contul meu digi" si iti vezi ip-ul care l-ai folosit ora tot Quote
scorpio2k2 Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 pai si tu crezi ca pe echipamentul ala se logheaza ma tot?Nu uita ca folosesti PPPoE si tot traficul si toate informatiile trec printr-un server.Iti garantez ca nu ai cum sa faci sa nu iti mai logheze ip-urile folosite Quote
aelius Posted May 30, 2012 Report Posted May 30, 2012 Nu stocheaza ala log-urile. Tu te conectezi prin pppoe (point to point protocol over ethernet). Ala in spate are gramada de optiuni pt. logging/etc. Fii sigur ca e cu radius / baza de date, este logat tot absolut (ip, mac, timp de conectare, data exacta, etc) Quote
PassaMan Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Oricum, cum as putea sa ma conectez la panelul GPON-ulul, sau nu are asa ceva, sunt curios ce setari are . Quote