Jump to content
winner69

[WTS] Youtube Views

Recommended Posts

Posted

!! Stiu ca nu prea e sectiunea potrivita, dar nu am acces la RST Market. Daca este vreo problema, rog un moderator sa mute sau sa stearga thread-ul.

Banuiesc ca sunt cativa dintre voi care se ocupa cu Youtube marketing. Ei bine.. vreau sa va ajut. Pe majoritatea site-urilor gen Buy Youtube Views preturile variaza de la 3-4$ pe 1K views, iar de multe ori ia ceva timp pana se aloca view-urile. Stiu, pentru ca am cumparat si eu.

Asadar, pretul meu pentru voi este 5$ pt 5k views (5.000). Puteti cumpara minim 5.000. Views-urile se contorizeaza in cateva ore. Plata se face prin PayPal.

!! Ofer 1000 de views gratis pentru 10 persoane (un singur URL) ca sa-mi spune-ti parerea !!

• Downvote 1
Posted

@ ovidelu: rankezi mai bine in youtube(poti chiar ajunge pe prima pagina)

@ DjPrototype: acum iti bag, in 24h trb sa intre view-urile.

M-am gandit mai bine si am hotarat sa nu mai vand views. Am sa dau pe gratis, doar puneti url catre video si va bag. Motivul pentru care dau pe gratis a acela ca forumul m-a ajutat destul (informatii, software-uri gratis). O sa va dau view-uri cat mai tine smecheria cu mobile views.

Posted

@Dj Prototype: Folosesti prea multi de "y", asta nu-i a buna. A zis ca ofera la primii 10 gratuit. Vrei sa faci views sa te promovezi? Muzica care o faci e de rahat, cu dubstep nu prea te ridici. Asa ca nu mai baga comentarii pripite.

Posted

w

@ ovidelu: rankezi mai bine in youtube(poti chiar ajunge pe prima pagina)

@ DjPrototype: acum iti bag, in 24h trb sa intre view-urile.

M-am gandit mai bine si am hotarat sa nu mai vand views. Am sa dau pe gratis, doar puneti url catre video si va bag. Motivul pentru care dau pe gratis a acela ca forumul m-a ajutat destul (informatii, software-uri gratis). O sa va dau view-uri cat mai tine smecheria cu mobile views.

mi se pare mie sau nu prea intra vizualizarile ?

Posted

Presupun ca ai dat si tu de exploitul cu Mobile Views !

Pe forumul BHW sunt o gramada de topicuri despre acel Bot / Exploit , nu sunt sigur daca mai functioneaza , dar acele vizualizari nu ajuta cu nimic ca videoul sa urce in rank !