xplosive1 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 https://rstcenter.com/forum/54364-crypter-fud.rst#post361130in urma acestui post.mi-am luat ban.Nu este postul facut de mine, nu am treaba cu asa ceva, cineva mi-a furat parola(ghicit->aveam o parola banala). Sunt pe acest forum de foarte mult timp, si nu cred ca am deranjat pe cineva vreodata, deci se vede clar ca acele vorbe nu sunt ale mele. Doresc contul inapoi,si promit ca imi schimb parola in una mai complexa. Nu ma asteptam sa nu aibe lumea ce face decat sa incerce parole random la conturi dupa rst, adica cat de no lifer sa fi? Quote
Guest Kovalski Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 eu ti-am dat ban pe motiv de scam/cardingilibertyreserve ?? sa fim seriosi.. iar asta cu parola e penala scuza.stiu ca esti user vechi tocmai de aceea vei fi exemplu, indiferent de vechime, daca incerci sa tragi pe pula userii din aceasta comunitate platesti. Quote
caramea Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Ca invatare de minte: Cineva a intrat in cont dupa ce am picat in capcana (de pe ip-ul 5.9.253.4) si mi-a golit contul! Asa ca mare grija! Quote
xplosive1 Posted June 10, 2012 Author Report Posted June 10, 2012 e un cont de forum. aveam si eu +rep..ceva posturi, daca aveam vreo problema se gasea cineva sa ajute,daia imi pare rau,intelegi? Ti-am dat pm ps-axel,sa te convingi singur ca nu mint, toata ziua am fost plecat din oras, si app sunt din ploiesti, sunt pe rds, daca poti sa verifici logul.dupa ce ip am fost logat(localitate). Te astept oricand in ploiesti la facultate la upg;),dau o bere Quote
Guest Kovalski Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 tocmai a inceput lumea sa se planga ca li s-au golit conturile dupa ce au cazut in scamul tau.ai dreptate, am fost nedrept banul initial a fost de 7 zile. Felicitari acum ai ban permanent.pe ambele conturi. Quote
caramea Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Foarte bine ai facut ca l-ai banat pe nesimtit!Staff LR: "No, money is not back"Deci aveti grija ca eu am pierdut 20 de dolari munciti, dar multi s-ar putea sa piarda sute din neatentie. Quote
Guest Kovalski Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 hai lasa-ne si tu cu "money is not back"closed. Quote
aelius Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 (edited) Ca invatare de minte: Cineva a intrat in cont dupa ce am picat in capcana (de pe ip-ul 5.9.253.4) si mi-a golit contul! Asa ca mare grija!pla 5.9.253.4 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]Registration IP Addresseslrhost.org 5.9.253.4 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]pla 5.9.253.4 [Find Latest Posts by User] [View Other IP Addresses for this User]Pe tine te-a ars LABA ala cu vps la 1 euro sau cat mortii lu ma-sa (cel care a dat PM la useri). Asta se intampla cand alergati dupa cai verzi pe pereti.Verific eu imediat si se face dreptate.@caramea: Astept sa spui in acest thread cati bani ai platit, pe ce anume si cu cine ai discutat. (logs / screenshots sunt binevenite)@xplosive: Ti-am dat unban si ai ocazia sa dai o explicatie pertinenta. Eu cred ca ati calcat amandoi in flegma aluia cu lrhost// edit. @caramea: asta te-a ars pe tine: https://rstcenter.com/forum/54321-vps-linux-centos-1-hosting-1-a.rst Edited June 11, 2012 by aelius Quote
caramea Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 @Tex: Am platit o criptare - "Service 1: - 1 Crypt = $0.5" ma uit in cont, ramasesem fara ei, 0.5. Aseara ma uit in cont 0,30 centi. De aici am cumparat Crypters.bizNoroc ca in cont aveam doar 20 de dolari care mi-au fost trimisi de catre un user pentru executarea unui script.Asta e tot ce am http://i.imgur.com/7FLJu.png .Cei de la LR mi-au spus aseara exact ce am zis eu "No, money is not back" si ca eu am facut deal-uri cu "crocs". Daca mai pot fi de folos cu ceva astept intrebari. Quote