iPain Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Am nevoie pentru un buton si un text box de un algoritm care daca voi introduce in text box ip-ul (gaming) imi va arata daca server-ul este offline sau nu dant click pe butonThx Quote
DrPsychO Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 (edited) Nu am testat.Blackout Gaming - ProjectsL2 Ranking | Status Checker*Acum am citit si partea "VB". Eu astea le foloseam cand ma jucam pe private si erau ok, nu stiu daca mai merg. Edited June 11, 2012 by DrPsychO Quote
CristalOffice Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 ai 2 posibilitati una prin webbrowser creezi un browser si navighezi apoi faci request prin el WebBrowser1.navigate("sitestatuscheck")la webbrowser_document_completed webbrowser1.document.getelemenetbyid("id inputului").innerhtml = textbox1.textwebbrowser1.document.getlementbyid("id butonului de submit").invokemember("click")a 2 ar fi prin ping o metoda simpla care o poti face si din cmd run->cmd-> ping ip -t vb codeshell("cmd.exe" , "ping" & textbox1.text & k)daca doresti poti sa iti declari singur browserul folosind handle Quote
iPain Posted June 12, 2012 Author Report Posted June 12, 2012 Deci la partea a 2 a prin ping cum afisez rezultatul printr-un label??? Quote
iPain Posted June 13, 2012 Author Report Posted June 13, 2012 am rezolvat multumesc mult de ajutor Quote