androidbionic Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Am testat spiritul de gluma al celor care discuta pe https://rstcenter.com/forum/chat/ si m-am ales cu un ban.Aveti un topic in care postati mesajele celui care a incalcat regulamentul chat-ului? Quote
Z.D.O Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 poate vrei sa iti iei ban permanent. lasa ciocu mic si vezi de cariocile tale ti-am mai zis. Quote
androidbionic Posted June 19, 2012 Author Report Posted June 19, 2012 Nu fi rau, ca mama ta a fost buna. Quote
sicilianul Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Ba tu nu esti prost destul pana nu esti si fudul ) Crezi ca asta e loc de testat chestii glumete? Si nu prea am vazut pe aici cacaturi de threaduri unde sa se dezbata prostiile altora... Quote
Z.D.O Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 @Ahead, multumesc.@sicilianul ei cred ca accesul la RST este un drept ce li se cuvine din nastere, cand de fapt este un privilegiu si ar trebui sa fie multumiti de faptul ca au acces la cea mai mare comunitate de genul asta din romania si mai ales au acces la o larga si variata gama de informatii... Quote