Jump to content

Z.D.O

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Z.D.O

  1. Ma, de unde vine valul asta de copii tampiti?! Parca si noi eram prosti cand eram mai mici, da astia prea le intrec pe toate.
  2. Bre sunteti drogati o parte din voi daca credeti chestia aia, cu cine mi-a vazut pisica. tipul asta iti explica CLAR ce inseamna acele id-uri Deci incetati sa mai fiti prosti.
  3. Stilãre si blindate wwIII funny ce-i drept, dar foarte probabil ca unul sau mai multi mucea, sa "blindeze" un pdf cu ceva "hexploit" sau sa-ti tranteasca un .scr cu titlu fancy.. gen "Istoria Manelelor moderne - Drumul evolutiei"
  4. Frate, daca-s honeypot, normal ca o sa spuna ca nu tin loguri, care ar fi prostul sa zica, "Da, tinem loguri" iti dai seama ca si-ar pierde instant toti clientii... De la ce spun ei, pana la ceea ce fac cu adevarat e drum lung si cale batuta.
  5. Aveti FOARTE MARE GRIJA ce vpn folositi, si mai ales cum il folositi. Daca aveti impresia ca v-ati pus un vpn si sunteti safe, va inselati amarnic. Multe companii ce ofera servicii VPN pastreaza loguri, si sunt mai mult sau mai putin honeypot-uri, iar la prima cerere de loguri din partea autoritatilor ofera toate datele despre voi. Daca folositi acel vpn doar pentru a-l injura pe Gigi, e "safe" Dar daca doriti sa folositi astfel de vpn-uri pentru lucruri mai "sensibile" recomand sa cititi cu atentie acest topic: https://rstforums.com/forum/79839-cum-sa-te-ascunzi-eficient.rst
  6. Mai am si eu o colectie de aproape 500 de carti. https://hackyard.net/ebook
  7. Z.D.O

    Hosting ?

    Aba-Host - Professional Hosting and IT Solutions
  8. Providerul vede un trafic encryptat, pe care nu prea are cum sa-l decripteze fara key-uri.
  9. Ce pula mea e cu mizeria asta, ma voi chiar o haliti? nu vedeti ca-i facuta la misto ca sa-si dea importanta ei si resepeu? Cine pula mea e Vadim asta? Cine pula mea e repese astia?! le: auzi la el a facut directoru pizdii flagrant, da ce-i ma binladen? sa-i faca flagrant? e un mucos de copil cu un site de copii, iar 5k euro aia sunt impresii. dispareti in sange cu arfele astea de mironosite.
  10. @io.kent bai muciflex, e vorba ca postezi mult si prost, si vorbesti mult si prost. Si astia ca tine nu aduc nici un beneficiu comunitatii asteia, aduceti doar cacat. Si ca astia ca tine trebuiesc indepartati, pentru a scapa de posturi cretine si inutile. Eu doar v-am spus ca postul asta e mizerie, si ma bucur ca a luat cineva initiativa sa curete mizeria. Hai pa.
  11. n-are cine sa le dea ban, prostia e tolerata. La ce te astepti?
  12. Pentru ca aici e casa io.kentzilor tu nu pricepi?! Asa e treaba pe aici.
  13. No matter, sunt multi io.kentzi pe aici. Pentru mine arata la fel.
  14. Ba io.kent tu postezi mult si prost! Numai cacaturi postezi, habar n-ai cum sa folosesti porcariile pe care le postezi, habar n-ai ce fac si care este scopul lor. Mai ai un topic de facut, si atingi level 100 la cretinism. Felicitari, o sa devii retardul suprem.
  15. Title="Exista?" Answer="Nu" Side note="Ma pis pe titlul tau, data viitoare pune in sloboz un titlu adecvat"
  16. V-as da foc la toti! Mai terminati in moloz cu topicurile astea retardate. 'ti-ai dreaq de pitpalacii dreaq, ati umplut forumu asta de mizerie si de prostie.
  17. Dati-mi o cisterna de benzina si va arat apocalipsa!
  18. Z.D.O

    Sugestie

    ^ Ideea e simpla, nu contribui cu nimic pentru forum nu ai drept sa ceri nimic.
  19. "Ceretimi carti" Ai face bine sa le si citesti.
  20. ^Si o sa iti iei motor din cei 4 dolari care o sa-i faci pe luna?!? in cate sute de ani? Whatever...
  21. ^Du-te la munca! Parca erai inginer la Oracle?!? Acum te cobori la 12 centi la adolf.fly asta?
  22. Da! Extrem de afectati! Nu ma crezi? porneste televizorul. Sau mai bine uita-te-n jur
  23. ^Cica s-au facut niste calcule, si teoretic incapem toti oamenii pe suprafata Australiei... so.. is enough space for all of us.
×
×
  • Create New...