DarkyAngel Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) dac? tot s-a ajuns la "leech" cu sursa crypo , am zis s? facem ceva mai "privat", so, de aici , "RST Encrypter" project.. nu are prea multe modific?ri, dar este la îndemân?, ?i "al nostru".so, encript?ri / decript?ri - http://ps-axl.net/cryptsugestiile sunt binevenite. Edited June 21, 2012 by DarkyAngel Quote
Guest Kovalski Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 deci DA! raspunsul meu final este, ATAT! Quote
Brokerjoker Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Copy & paste CRYPO: Encrypt or Decrypt sensitive data using AES/DES/RCA encryptors. Quote
Guest Kovalski Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Copy & paste CRYPO: Encrypt or Decrypt sensitive data using AES/DES/RCA encryptors.nu am ce sa iti cer, cu toate ca am si specificat inca de la inceput: "dac? tot s-a ajuns la "leech" cu sursa crypo, am zis s? facem ceva mai "privat", so, de aici , "RST Encrypter" project.. nu are prea multe modific?ri, dar este la îndemân?, ?i "al nostru"."tu citeste stie? Edited June 21, 2012 by ps-axl Quote
Brokerjoker Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 nu am ce sa iti cer, cu toate ca am si specificat inca de la inceput: "dac? tot s-a ajuns la "leech" cu sursa crypo, am zis s? facem ceva mai "privat", so, de aici , "RST Crypter" project.. nu are prea multe modific?ri, dar este la îndemân?, ?i "al nostru"."tu citeste stie?eu stie citeste dar numa in romaneste, de unde pla mea ai vrea sa stiu ce insemna leech daca nustiu engleza Quote
Guest Kovalski Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 eu stie citeste dar numa in romaneste, de unde pla mea ai vrea sa stiu ce insemna leech daca nustiu englezasi pe cine cauti aici prietene?du-te la scoala, pune mana si invata sa citeste, ca sa iti explic in romana, sursa de la crypo a fost facuta publica si daca tot a fost facuta publica am zis sa fac ceva asemanator crypo pe sursa lor dar mai personalizat. acum esti lamurit matale? Quote
mariorossi Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 foarte frumos , dar, ai putea adauga si crypt/decrypt : Blowfish, p.bull, RxBot, Rot-N ? Quote
BlackJokerKode Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 @ps-axl Foarte tare,sincer bravo.@mariorossi Sincer,mie mi-ar placea sa nu puna Blowfish, p.bull, RxBot si Rot-N,pentru ca asa ar decripta oricine,orice.Programelele alea sa le gasiti voi si sa decriptati cand este nevoie,ca prea mult se da mura in gura. Quote
mariorossi Posted June 23, 2012 Report Posted June 23, 2012 @ps-axl Foarte tare,sincer bravo.@mariorossi Sincer,mie mi-ar placea sa nu puna Blowfish, p.bull, RxBot si Rot-N,pentru ca asa ar decripta oricine,orice.Programelele alea sa le gasiti voi si sa decriptati cand este nevoie,ca prea mult se da mura in gura.prietene eu le am stai tu linistit , ma refeream in general! Quote