dany_love Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Un amic deal meu a ""imprumutat ""..niste memorii ddr3 de 4 GB kingstone...de la firma it la care lucreaza.Inainte de a le vinde lu gheorghe ...ion sau mai stiu eu care straini de prin ziare...doreste cineva de aici?,avand in vedere ca voi intotdeauna m-ati ajutat cand am avut vreo ceata pe creier.. 80 de ron livrare gratuita oriunde in tara in conditiile in care pe magazin sunt 120 de ron...4 bucati disponibile. Quote
TheTime Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 laptop/desktop? o singura placuta de 4gb, sau 2x2gb? Quote
dany_love Posted June 23, 2012 Author Report Posted June 23, 2012 BCMAN stiu asta si imi cer scuze.Eu nu sunt bisnitar sau imi ridic afacerea pe rst...dar si tu ai fi facut la fel...de ce sa dai la niste straini cand poti sa dai la cineva care macar te-a ajutat cu ceva.Pentru domnii de mai sus.....DDR3 1333mhz kingstone 4gb placuta DESKTOP(imi cer scuze dar cand am pus primu post era 4 noaptea..si eram super obosit) Quote
dany_love Posted June 23, 2012 Author Report Posted June 23, 2012 STOC epuizat.Va multumesc celor care ati luat si daca mai pot face rost de ceva..la sub pretul pietei..procesoare./...etc...sunt mai mult decat bucuros sa va dau.stima Quote