section11 Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Salut am un script care face ajax upload la un fisier, problema e ca eu vreau sa apara acel fisier si sa retin numele lui. Din cauza asta am un input hidden care ia valoarea numelui. De fiecare data cand se incarca alt fisier input hidden se schimba deci inseamna ca trebuie sa sterg fisierul anterior. Pentru asta fac un post la input, si sterg fisierul din directoriul files. Intrebarea mea e daca cineva schimba input hidden, poate sa faca ceva astfel incat sa stearga alt fisier, ma refer la fisierele php ale site-ului? Quote
caramea Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 La cum zici tu ca functioneaza, cred ca iti poate urca si fisiere php. Pune protectie, schimba mecanismul de upload, e prost gandit. Quote
section11 Posted June 25, 2012 Author Report Posted June 25, 2012 man, e codat ok pe codeigniter cu iframe-uri, eu intrebam daca imi schimba value din input hidden, poate schimba cu ceva la comanda $ant = $this->input->post('val'); if( $ant != ''){ @unlink( './files/' . $ant ); }. in codeigniter fiecare post e trecut prin mai multe filtre Quote