Jump to content

section11

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    Iimi place mult programarea si ce tine de calculator pe parte de soft.
  • Location
    127.0.0.1
  • Interests
    TCP/IP, PHP, JAVA, UBUNTU
  • Occupation
    elev

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

section11's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. nu mai merge imi spune ca username si pass nu sunt bune
  2. incearca ajax folosing jquery, e mai greu normal, si nu pari sa stii prea mult despre ce este vorba
  3. incearca phpfreaks.com, acolo mai posteaza unii oameni care vor ajutor sau parteneriate, pe site-uri de freelancing toata lumea se uita cate proiecte ai in spate si e cam greu sa iti mai faci loc
  4. Soccer Livescore - Live Scores, Soccer Results, Live Score, doar 11 meciuri din cate jucate s-au terminat 0-0. De obicei se marcheaza un gol.
  5. Salut, vreau sa imi cumpar un Iphone 4, pe multe site-uri am vazut ca se vand prin AT&T, exista cumva vreo "magarie", sa platesc mai putini bani sau chiar deloc, gen ala e un abonament sau ceva de genu din cate am inteles.
  6. Atunci ia o carte de java si uitate peste GUI, e mai uman decat sa treci direct pe android, avand in vedere ca pentru Android trebuie sa scrii cod Java. Asteapta-te ca Java sa fie mult mai greu decat PHP.
  7. ai 5 ani experienta in programare, si nu ai trecut pana acum prin GUI?
  8. Sunt putini pentru ca nu se cauta, la noi treaba cu dezvoltat aplicatii e la inceput. In afara de Android daca mai stii si OpenGL pentru sisteme embedded e perfect, iti gasesti usor de lucru in afara. Pentru ios e nevoie de Mac Os, sau masina virtuala ca sa poti instala X Code + taxa de 100$ la apple, poate doar un developer profi de android si ios sa puna la el aplicatiile, dar nu cred ca umbla prea multi pe aici.
  9. Am putea cu pentesting .
  10. Eu am votat pentesint care nu prea stiu cu ce se mananca si acel lucru m-ar interesa cel mai mult, eu nu stiu de ce se inghesuie lumea atat la PHP, ca pana la urma e net-ul plin de tutoriale PHP, JAVA ar fi fost ok, daca ar fi fost j2ee sau android. Apo Electronica stiu ca nu tine de forum, dar e ceva diferit, si ar fi fost bune si niste notiuni de Electronica, eu am zis ce am votat, sper ca pana la urma sa se fie cursurile:D.
  11. Eu as dori sa particip, poate vor fi cursuri de Java, Android, Unix, Electronica/Robotica
  12. La olimpiada important e sa mearga, ca nu il scrii pe hartie ca la bac.
  13. man, e codat ok pe codeigniter cu iframe-uri, eu intrebam daca imi schimba value din input hidden, poate schimba cu ceva la comanda $ant = $this->input->post('val'); if( $ant != ''){ @unlink( './files/' . $ant ); }. in codeigniter fiecare post e trecut prin mai multe filtre
×
×
  • Create New...