Jump to content

section11

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by section11

  1. nu mai merge imi spune ca username si pass nu sunt bune
  2. incearca ajax folosing jquery, e mai greu normal, si nu pari sa stii prea mult despre ce este vorba
  3. incearca phpfreaks.com, acolo mai posteaza unii oameni care vor ajutor sau parteneriate, pe site-uri de freelancing toata lumea se uita cate proiecte ai in spate si e cam greu sa iti mai faci loc
  4. Soccer Livescore - Live Scores, Soccer Results, Live Score, doar 11 meciuri din cate jucate s-au terminat 0-0. De obicei se marcheaza un gol.
  5. Salut, vreau sa imi cumpar un Iphone 4, pe multe site-uri am vazut ca se vand prin AT&T, exista cumva vreo "magarie", sa platesc mai putini bani sau chiar deloc, gen ala e un abonament sau ceva de genu din cate am inteles.
  6. Atunci ia o carte de java si uitate peste GUI, e mai uman decat sa treci direct pe android, avand in vedere ca pentru Android trebuie sa scrii cod Java. Asteapta-te ca Java sa fie mult mai greu decat PHP.
  7. ai 5 ani experienta in programare, si nu ai trecut pana acum prin GUI?
  8. Sunt putini pentru ca nu se cauta, la noi treaba cu dezvoltat aplicatii e la inceput. In afara de Android daca mai stii si OpenGL pentru sisteme embedded e perfect, iti gasesti usor de lucru in afara. Pentru ios e nevoie de Mac Os, sau masina virtuala ca sa poti instala X Code + taxa de 100$ la apple, poate doar un developer profi de android si ios sa puna la el aplicatiile, dar nu cred ca umbla prea multi pe aici.
  9. Am putea cu pentesting .
  10. Eu am votat pentesint care nu prea stiu cu ce se mananca si acel lucru m-ar interesa cel mai mult, eu nu stiu de ce se inghesuie lumea atat la PHP, ca pana la urma e net-ul plin de tutoriale PHP, JAVA ar fi fost ok, daca ar fi fost j2ee sau android. Apo Electronica stiu ca nu tine de forum, dar e ceva diferit, si ar fi fost bune si niste notiuni de Electronica, eu am zis ce am votat, sper ca pana la urma sa se fie cursurile:D.
  11. Eu as dori sa particip, poate vor fi cursuri de Java, Android, Unix, Electronica/Robotica
  12. La olimpiada important e sa mearga, ca nu il scrii pe hartie ca la bac.
  13. man, e codat ok pe codeigniter cu iframe-uri, eu intrebam daca imi schimba value din input hidden, poate schimba cu ceva la comanda $ant = $this->input->post('val'); if( $ant != ''){ @unlink( './files/' . $ant ); }. in codeigniter fiecare post e trecut prin mai multe filtre
  14. Salut am un script care face ajax upload la un fisier, problema e ca eu vreau sa apara acel fisier si sa retin numele lui. Din cauza asta am un input hidden care ia valoarea numelui. De fiecare data cand se incarca alt fisier input hidden se schimba deci inseamna ca trebuie sa sterg fisierul anterior. Pentru asta fac un post la input, si sterg fisierul din directoriul files. Intrebarea mea e daca cineva schimba input hidden, poate sa faca ceva astfel incat sa stearga alt fisier, ma refer la fisierele php ale site-ului?
  15. Cum l-ai codat, e vreun bug la cei de la cosmote? Sau ai gasit vreo metoda?
  16. Nu exista scripturi java( php ia cartea lui oriceon, e bine scrisa ). Bun venit!
  17. section11

    Salutare

    Incearca sa inveti php, sa intelegi limbajul cu care a fost codat acel forum, apoi sa te uiti peste sursa. Si in viitor sa inveti diferite metode de exploatare a greselilor.
  18. Daca ai mai multe ip-uri, mai multe conturi ? Ai incercat, o sa incerc eu, anyway multumim
  19. Phyton se face si la MIT , asa ca poti incerca cu phyton are sintaxa usoara si sunt multe carti, tutoriale apoi te orientezi catre ce vrei, web development, software etc..
  20. Multumesc mult. Si din cate vad lumea e primitoare pe aici . Asta imi place cel mai mult.
  21. Salut ma numesc Calin, am 16 ani. Imi place sa lucrez probleme de informatica in c++. De aproape 9 luni am inceput sa invat despre dezvoltarea web. Folosesc PHP, JavaScript si cred ca unul dintre cele mai secure framework-uri CodeIgniter. Sunt in cautare de noi metode de hacking pentru a ma putea ferii de ele. Voi ce imi recomandati sa mai citesc, ma gandeam sa trag mai multe ochiuri pe o carte de Apache si Unix, avand in vedere ca serverele sunt bazate pe Unix. Daca imi puteti recomanda niste carti care sa ma ajute sa fac site-uri cat mai securizate, si daca o sa ma ajute si la jsp. Din nou salutari, o sa stau pe aici o perioada cat invat.
×
×
  • Create New...