Vlachs Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Din momentul asta oricine incalca una dintre regulile de mai jos...primeste ban.1.Offtopic-ul este permis doar in categoria Offtopic -> https://rstcenter.com/forum/off-topic.rst si nu este permis offtopic-ul excesiv.2.Inainte de a posta in categoria Ajutor si Cereri trebuie sa postati 10 articole in zona https://rstcenter.com/forum/#a-1337-zone3.Pentru a posta in categoria Ajutor si Cereri trebuie sa va fi inregistrat de cel putin 1 luna. 1 Quote
bt.ionut Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 (edited) La întrebarea a doua, nu conteaz? natura articolului ?Edit: OK. Edited June 28, 2012 by bt.ionut Quote
Vlachs Posted June 28, 2012 Author Report Posted June 28, 2012 La întrebarea a doua, nu conteaz? natura articolului ?Nu, atata timp cat se incadreaza in una dintre categoriile zonei respective este ok. Quote
Guest Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Si cei ce posteaza mai ales la categoria Programe Hack,Tutoriale posturi gen "Mersi, foarte bun", "Mersi" etc... posturi facute doar de dragul de a aduna posturi merita banati/warn. (AICI MA REFER CEI INREGISTRATI RECENT SI FAC SPAM DOAR CA SA ADUNE POSTURI)//edit: am uitat sa precizez si asta,Pentru a multumi pot apasa butonul "Like", nu posturi gen "mersi, ms, foarte bun, etc". Quote
DarkyAngel Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Si cei ce posteaza mai ales la categoria Programe Hack,Tutoriale posturi gen "Mersi, foarte bun", "Mersi" etc... posturi facute doar de dragul de a aduna posturi merita banati/warn. (AICI MA REFER CEI INREGISTRATI RECENT SI FAC SPAM DOAR CA SA ADUNE POSTURI)//edit: am uitat sa precizez si asta,Pentru a multumi pot apasa butonul "Like", nu posturi gen "mersi, ms, foarte bun, etc".spamul de genul se "pedepsea" ?i pân? acum, dup? câte ?tiu. Quote
StrXt Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 Si cei ce posteaza mai ales la categoria Programe Hack,Tutoriale posturi gen "Mersi, foarte bun", "Mersi" etc... posturi facute doar de dragul de a aduna posturi merita banati/warn. (AICI MA REFER CEI INREGISTRATI RECENT SI FAC SPAM DOAR CA SA ADUNE POSTURI)//edit: am uitat sa precizez si asta,Pentru a multumi pot apasa butonul "Like", nu posturi gen "mersi, ms, foarte bun, etc"."Trebuie sa postati 10 articole" nu 10 comentarii la articole. Quote