bc-vnt Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Acer Notebook Aspire 5750G-2354G64 Processore Core i3 2,30 GHz, bit 64, Ram 4 GB: Amazon.it: Elettronica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duku602 Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 Eu am avut un Asus de vreo 5 ani (cumparat de nou) si pot sa iti zic ca nu m-a lasat niciodata la greu, sunt foarte bune/fiabile si pretul pentru calitate-pret este mai mult decat bun. Un ultimii 4 ani am avut Dell, Hp, Vaio, Lenovo, Acer si Asus iar cel mai bun (fiabil, calitate-pret, dotari) este si ramane in continuare Asus-ul (am mai multe modele in casa ).si un sfat care ar trebui sa il iei in considerare daca ai banuti, ia-ti un SSD, merita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest []kw3rln Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 dell - recomand seria vostroati vazut vreodata un laptop HP sa nu faca coolerul ca toti dracii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blech Posted September 15, 2012 Report Share Posted September 15, 2012 toti va dati cu parerea dar el nu a zis ce doreste de la un laptop... noi toti facem doar recomandari referitoare la compania producatoare...eu sincer am un hp vechi dar am fost multumit de el pe parcursul timpului si nu face ca toti dracii coolerul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...