Jump to content
R3NZoR

Contestatie proces verbal radar

Recommended Posts

Posted

Salut,

Azi m-a oprit pe langa Braila un "MCV",el fiind in mers pe sensul opus.A venit un nene transpirat si mi-a spus ca "am circulat cu 121km/h pe un troson cu viteza de 90km/h".M-am mirat putin,nu cred ca aveam viteza asta dar nu stiu sigur chiar nu ma uitam la ceasuri.S-a dus la masina si a stat cam 15 minute cu actele mele dupa care vine si ii arde de glume,banuiesc ca astepta ceva $,da ce-i cu antena asta pe masina,zici ca sunteti de la romtelecom(statia) banuiesc ca era foarte fericit ca a oprit pe cineva cu statie,eu o aveam oprita,aveam o discutie mai aprinsa in masina...si atunci m-am enervat,si cand mi-a spus sa semnez,am zis ca am o obiectie,ca nu recunosc viteza,si nu am semnat pv.

Ce vreau sa va intreb.Cand vine acasa,merita sa ii fac contestatie?Ce sa scriu in contestatie?

Masina cu care circul e pe firma.Merita sa nu o platesc?Eu oricum nu am absolut nimic pe numele meu si nici nu o sa am in scurt timp.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Posted
:| dafuq? ?i te-a l?sat s? pleci a?a u?or? f?r? amend? / nimic? p?i dup? câte ?tiu eu , astea noi, mobile nu-?i pot trimite acas?, nu au sistem pentru a?a ceva, sunt proiectate s? te vad? de la 1km, ?i nu au mai implementat sistem de "trimitere acas?" :|.
Posted

^Darky, stii cum functioneaza radarele? Mai informeaza-te putin.

Cat despre asta, eu stiam ca daca nu le primesti acasa, nu raspunzi la usa plm, se trimit inapoi, si dupa 6 luni se rescriu, e ca si cum te-ai fi mutat, si nu le-ai primit, deci nu ai stiut de ele.

Posted

Daca zici ca era MCV, inseamna ca avea radar si iti masoara viteza si din sens opus. Am patit-o si eu. Daca au filmarea, e nasol.

Partea cu antena, nu stiu.

Si mai e o chestie, daca platesti amenda, trebuie sa fie trecut corect nr procesului verbal pe chitanta, sau ceva de genu', nu mai stiu sigur.

Am patit-o eu ca proasta aia a trecut o cifra gresita, si eu figuram la primarie ca nu am platit amenda, mai mult, se dublase. Dupa mai bine de-un an am vazut. Dar, intr-un final s-a rezolvat - si-au dat seama de greseala si au retras amenda!

Se-ntampla multe,

Ai mare grija cu astia

Posted
^Darky, stii cum functioneaza radarele? Mai informeaza-te putin.

Cat despre asta, eu stiam ca daca nu le primesti acasa, nu raspunzi la usa plm, se trimit inapoi, si dupa 6 luni se rescriu, e ca si cum te-ai fi mutat, si nu le-ai primit, deci nu ai stiut de ele.

?tiu c? normal trimit acas?, dar m? refer la astea mobile.

// despre astea care le prime?ti acas?, ?tiu pe cineva, l-a prins cu 220 km/h pe drum jude?ean, le-a zis c? n-are acte nimic la el ca le-a uitat, a pl?tit amenda aia pentru acte, ?i au zis c? îi trimite acas?, ?i dac? în decurs de 2 luni parc? nu le-a r?spuns, nu le-a luat de la po?t?, "n-a fost acas?" când au venit ?ia în ultimele zile, s-au contramandat ?i nu i-au mai putut face nimic..

Posted (edited)

Nu ai ce sa contesti pentru ca are film cu tine .Ai sanse de castig doar daca:

1)era ceata

2)ploua torential

3)ceri in instanta dovada verificarii metrologice a aparatului radar si ei nu o pot prezenta

Refuzul de a semna procesul verbal si obiectiunile pe care le ai nu au nicio legatura.Puteai sa semnezi pv dar sa scrii "cu obiectiuni" . Faptul ca semnezi pv nu inseamna ca recunosti vina ,recunosti doar ca ti-a fost inmanat.

LE : daca nu te gaseste postasul , pv se trimite automat la primarie si se adauga la impozit .

Edited by daatdraqq
Posted

este doar un amarat de proces verbal , din proprie experienta iti zic " nu intra in panica , nu are rost sa faci contestatie deoarece poti ajunge mai departe si nu o sa-ti placa , mai bine semneaza pentru el si data viitoare fi mai atent la bord .

P.S - e Cuvantu' tau contra a lui ( gadeste).