bt.ionut Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 România sursa perfect? pentru bani mul?i !Ha, de ce spun c? România e sursa perfect? pentru bani mul?i ? Uita?i-v? în jur, ce vede?i ? Cocalari, da cocalarii sunt sursa noastr? de bani, v? voi da ni?te idei despre cum s? profita?i de prostimea din România.- Ce caut? lumea pe internet în ultima vreme, te po?i folosi de orice, spre exemplu: (am scris la catering? “sunt”)Faci un site cu con?inut, spre exemplu: Afl? cât de frumoas? e?ti/frumos e?ti ! În html, ?i pui un content locker la final, s? blocheze redirec?ionarea c?tre pagina cu “rezultatul”. Ce este content locker ? Este un survey care trebuie s? pl?te?ti ca s? dispar?, a?a profi?i tu, faci bani la greu dac? cumperi ?i reclam? Adwords. Oricum idei sunt multe, eu v-am dat doar una.Ave?i jos câteva site-uri de unde pute?i lua content locker cu oferte pentru România:Cpalead.comMgCash.comBlamAds.comDac? cauta?i pe google, ve?i g?si câ?eva zeci de site-uri care pl?te?te foarte bine ?i are oferte pentru România.Sursa Quote
DuTy^ Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Imi vine greu sa cred ca scrie careva pe google "oglinda olginjoara care`i cel mai frumos din tara". Dar romania e tara tuturor posibilitatilor Mai mult manele, jocuri si coduri pentru ele. Quote
bt.ionut Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 Imi vine greu sa cred ca scrie careva pe google "oglinda olginjoara care`i cel mai frumos din tara". Dar romania e tara tuturor posibilitatilor Mai mult manele, jocuri si coduri pentru ele.A?a este, dac? ?tii cum po?i s? ?i profi?i de pe urma cocalarilor. Quote
MazaBoY Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Aproximativ 311.000 (de) rezultate (0,11 secunde) cat trafic crezi tu ca o sa ai pe cuvantul asta ... Quote
bt.ionut Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 (edited) Aproximativ 311.000 (de) rezultate (0,11 secunde) cat trafic crezi tu ca o sa ai pe cuvantul asta ...Am dat un exemplu, sunt altele mai bune. Po?i folosi ce dore?ti tu !interviu cu gutaAproximativ 9.160.000 (de) rezultate (0,32 secunde)id feteAproximativ 13.900.000 (de) rezultate (0,13 secunde)* Pân? la urm? cumperi reclama la adwords, ?i ai trafic. Edited July 3, 2012 by bt.ionut Quote
Vlachs Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Am dat un exemplu, sunt altele mai bune. Po?i folosi ce dore?ti tu !Aproximativ 9.160.000 (de) rezultate (0,32 secunde)Aproximativ 13.900.000 (de) rezultate (0,13 secunde)* Pân? la urm? cumperi reclama la adwords, ?i ai trafic.Chiar ai impresia ca tot ce zboara se mananca, nu vorbi daca nu stii despre ce e vorba, ai citit un rahat de wso si ai impresia ca le stii pe toate ?1.Rezultatele in google nu este acelasi lucru cu Cautarile Lunare, nu are nici o valoare ca ai 13 miliarde de rezultate in google daca cacatul ala nu este cautat.2.Pe Romania se realizeaza cele mai putine vanzari, oferte completate,etc.3.Adwords nu inseamna neaparat trafic. Quote
bt.ionut Posted July 3, 2012 Author Report Posted July 3, 2012 Nu am citit nici un wso, ?i nu le ?tiu pe toate. Îns? toate au un început.1. Po?i folosi Google AdWords Keyword Tool s? afli dac? e c?utat sau nu.2. Adev?rat îns? sunt care completeaz? ?i un profit de 100€+ pe lun? tot îl ai din nimic. Quote
parazitul29 Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Romania cred ca este cea mai tampita alegere sa faci bani pe net(numai daca ai site cu zeci de mii de vizite pe zi) o fi multa prostime dar tocmai prostimea asta nu o sa cumpere niciodata ceva online sau sa dea click pe mai stiu eu ce reclame. Quote
Vlachs Posted July 3, 2012 Report Posted July 3, 2012 Nu am citit nici un wso, ?i nu le ?tiu pe toate. Îns? toate au un început.1. Po?i folosi Google AdWords Keyword Tool s? afli dac? e c?utat sau nu.2. Adev?rat îns? sunt care completeaz? ?i un profit de 100€+ pe lun? tot îl ai din nimic.1.Unde ai facut tu asta ?2.Sa scoti 100e din oferte pe ro sa stii ca e dificil, toate ofertele sunt cu iq si alte cacaturi.Pai ar trebui sa te apuci de testat si invatat inainte sa afirmi ceva, nu poti sa imprastii niste informatii doar de dragul de a face asta.Si legat de blog-ul tau, avea 2 optiuni:1.Transformi in ceva serios si puteai pe viitor sa il monetizezi, iti creai proprii cititori stabili.2.Sa transformi intr-o rasnita de site bazat pe cancan-uri din it.Ai ales calea proasta... sunt curios cati ani ai. Quote