Jump to content
Guest

Rds

Recommended Posts

Posted

Care sunt riscurile daca eu folosesc un anumit USER/PASS de la altii?

Ma pot gasi usor sau deloc?

Care ar fi consecintele (fiind minor + DP)?

Posted (edited)

Te mananca in fund, si tu te ai trezit hacker peste noapte ?

Tu nu vezi ca esti legat la net prin cablu ? Ai ip, mac si pe servere exista log uri. Aia stiu cine se logheaza cu un ip, mac si pe ce conturi..

Ma cac in talentu' vost de copii inconstienti...

Edit: Am uitat sa iti spun ca e ILEGAL sa folosesti alt cont si asta atrage niste consecinte. Nu iti face probleme, stiu ei cum sa te gaseasca.

Edited by Graphik
  • Moderators
Posted

Am vorbit lunile trecute cu baietii de la RDS si am inteles ca vor sa puna filtre astfel incat sa te poti conecta doar cu conturi de pe scara de bloc.

Ce se poate intampla pe moment este sa va blocheze netul la amandoi.

Ce se poate intampla ulterior este sa primeasca RDS-ul o reclamatie de la detinatorul contului pe care ai intrat si sa trebuiasca ai tai sa dea declaratii.

Posted
Te mananca in fund, si tu te ai trezit hacker peste noapte ?

Tu nu vezi ca esti legat la net prin cablu ? Ai ip, mac si pe servere exista log uri. Aia stiu cine se logheaza cu un ip, mac si pe ce conturi..

Ma cac in talentu' vost de copii inconstienti...

Edit: Am uitat sa iti spun ca e ILEGAL sa folosesti alt cont si asta atrage niste consecinte. Nu iti face probleme, stiu ei cum sa te gaseasca.

Bai vandam, am zis eu ca vreau sa folosesc alte conturi ca sa "sparg" sa "hackeresc" magarii?

Si eu ma cac pe toti astia ca tine care se baga-n seama nestiind situatia, eu am vrut sa folosesc net gratuit, nu sa "hackeresc".

Posted
Bai vandam, am zis eu ca vreau sa folosesc alte conturi ca sa "sparg" sa "hackeresc" magarii?

Si eu ma cac pe toti astia ca tine care se baga-n seama nestiind situatia, eu am vrut sa folosesc net gratuit, nu sa "hackeresc".

Si folosind conturile altora ce faci ? Nu cumva tot magarii daca nu chiar furt? Si dupa cum pui intrebari, tu esti mult mai afon in problema ta decat cei care iti raspund.

Asa ca..go to work, get payd and have your own internet conexion.

P.S. Nu imi place "vandam" =))

Posted

Aia stiu unde anume a fost alocat userul respectiv. Nu stiu cat de fericiti ar fi sa vada ca userul respectiv e folosit in cealalta parte de oras.

Ar fi interesant sa va conectati aman2 pe acelasi user. Hehe.

• Moderators
Posted
Aia stiu unde anume a fost alocat userul respectiv. Nu stiu cat de fericiti ar fi sa vada ca userul respectiv e folosit in cealalta parte de oras.

Ar fi interesant sa va conectati aman2 pe acelasi user. Hehe.

Stiu ca se vede de unde pleaca si macul de pe care pleaca si, daca sunt doi utilizatori cu acelasi mac, iese nasol..

Posted

Nu sunt tare in domeniu, dar ma gandesc ca ar fi ceva conflict daca ar incerca amandoi in acelasi timp sa se conecteze pe acelasi user.

Cred ca e exact ca si cum ti-ai pune cablu de la RDS intr-un router si nu ai face punte broadband. (sper ca m-am exprimat cat de cat bine).

Posted

am si eu o experienta in " domeniu' " asta de vreo 3-4 luni cam asa nu-mi mai aduc exact aminte , nu e mare chestie ,dar nici nu stateam pe net non-stop , in jur de 4-6 ore/ zii , nu s-a intamplat nimic .

Posted

din cate stiam eu...cel putin acum un an si ceva, nu se putea ca doi useri sa fie conectati pe acelasi cont.

Stai linistit nu-ti fac nimic! Rds-ul are altele mai importante decat sa-l prinda pe gicu care este conectat cu userul lui ion.

Pot aparea mici probleme, cand persoana careia i-ai furat contul, nu poate sa se conecteze la net.

Nu te panica, nu ti se intampla nimic.

Posted

Probabil celalat user era plecat in Caraibe.

In mod normal, dupa cum a spus Synthesis, apare un conflict => unul deconectat.

Daca e unu de la RDS pe fir te poate arde.

Posted

Ok, am inteles cum sta treaba, multumesc pentru astia care au cap si nu se baga-n seama doar ca sa sufere pe net.