Jump to content
MazaBoY

Modem net alta tara

Recommended Posts

Posted

da , merg dar trebuie sa iei softul de pe site-ul producatorului. eu am avut un option globsurfer din italia si a mers si in romania.

Posted

Sal

Si da si nu, eu am folosit diverse tipuri de modemuri, important e sa fie compatibile cu reteaua, unele tipuri sint dedicate ( presetate ) si

nu poti modifica (limitate ) toate setarile. Alte tipuri permit sa modifici toate setarile. E mult de discutat, mumai cunoscind bine parametrii, sau la fata locului locului.

Sanatate!

Posted
da , merg dar trebuie sa iei softul de pe site-ul producatorului. eu am avut un option globsurfer din italia si a mers si in romania.

Ai avut modem de net si l-ai folosit in italia de la cine ai avut?

Posted

De la TIM Italia si l-am folosit in cosmote si vodafone schimband APN-ul din registrii.

Ulterior am gasit pe site-ul firmei si un soft userfriendly in care puteam schimba APN / user / pass din interfata.

Posted

aa eu ma refer altfel cumpar de aici un modem pe abonament pe care sa il pot folosi in Italia,Franta si Germania si poate Elvetia in tarile astea ma intereseaza pe mine ...

Posted

merge daca activezi roaming, dar sincer nu cred ca vrei sa platesti internet in roaming :)