MazaBoY Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 Am si eu o intrebare modemurile de net de la vodafone,cosmote sau romtelecom merge sa folosesc netul si in alta tara din europa care stie ? Quote
Guest Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 da , merg dar trebuie sa iei softul de pe site-ul producatorului. eu am avut un option globsurfer din italia si a mers si in romania. Quote
yo7cjf Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 SalSi da si nu, eu am folosit diverse tipuri de modemuri, important e sa fie compatibile cu reteaua, unele tipuri sint dedicate ( presetate ) sinu poti modifica (limitate ) toate setarile. Alte tipuri permit sa modifici toate setarile. E mult de discutat, mumai cunoscind bine parametrii, sau la fata locului locului.Sanatate! Quote
Guest Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 yo7cjf la cele limitate setarile se schimba cu regedit. Quote
MazaBoY Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 da , merg dar trebuie sa iei softul de pe site-ul producatorului. eu am avut un option globsurfer din italia si a mers si in romania.Ai avut modem de net si l-ai folosit in italia de la cine ai avut? Quote
Guest Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 De la TIM Italia si l-am folosit in cosmote si vodafone schimband APN-ul din registrii.Ulterior am gasit pe site-ul firmei si un soft userfriendly in care puteam schimba APN / user / pass din interfata. Quote
MazaBoY Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 aa eu ma refer altfel cumpar de aici un modem pe abonament pe care sa il pot folosi in Italia,Franta si Germania si poate Elvetia in tarile astea ma intereseaza pe mine ... Quote
Guest Posted July 8, 2012 Report Posted July 8, 2012 merge daca activezi roaming, dar sincer nu cred ca vrei sa platesti internet in roaming Quote