K-9 Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Am configurat un pc mini ITX, care cu putin noroc o sa il achizitionez.Am zis sa pun un post pe forum si sa va dati cu parerea si voi despre acest pc.Link: eMAG.roEste configurat de mine, mie mi se pare destul de bun, pentru ceea ce vreau sa fac eu cu el.-gaming-photoshop, ae, cinema 4dAstept si parerile voastre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 hdd slab cauta macar 7200rpm, in rest e f ok pt ce ai nevoie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PassaMan Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Nu face prostia asta, nu cumpara ce ai acolo, du-te pe mygarage.ro , si intreaba-i pe profesionisti, asculta la mine, nu vei regreta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Pentru un plus de viteza poti lua 2 placute RAM de cate 2 GB in loc de una de 4 (te va costa ceva mai mult). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted July 14, 2012 Author Report Share Posted July 14, 2012 (edited) @robertutu am sa caut alt hard@passman, lasa-te@bcman, da ai dreptate aici , nu ma-m gandit la numarul de calcule de pe 1ram cand pot pune 2 si sa fie mai putine calcule pe o placuta//EDIT: cred ca am sa mai adaug un ssd de 30gb pentru sistemul de operare Edited July 14, 2012 by K-9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 (edited) bcman nu e ok ce zice...daca pe viitor vrei 8gb ce faci daca ai 2 sloturi? mare mare performanta nu obtii ca ai dual chanel Edited July 15, 2012 by robertutzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djpliku Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Un SSD daca ai bani . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flubber Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Am configurat un pc mini ITX, care cu putin noroc o sa il achizitionez.Am zis sa pun un post pe forum si sa va dati cu parerea si voi despre acest pc.Link: eMAG.roEste configurat de mine, mie mi se pare destul de bun, pentru ceea ce vreau sa fac eu cu el.-gaming-photoshop, ae, cinema 4dAstept si parerile voastre.Slab procesorul pentru AE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slbz_r01 Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Si iti ajung 4 gb ram pentru cinema4d?Eu am 12 gb ram si imi mananca 10 gb lejer.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake1942 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Orice ti-ai cumpara eu te sfatueisc sa nu cumperi de la emag / pcgarage ( poate doar cateva componente de la ei )Eu mi-am cumparat recent un PC.Si am procedat in felul urmator :Am postat pe mygarage ca vreau sa-mi cumpar pc. Oamenii de acolo mi-au dat niste recomandari.Am ajuns in final la configuratia dorita si apoi am inceput sa caut fiecare componenta pe mai multe magazine online.Mi-am facut un excel simplu cu cateva grafice& shit care imi arata foarte simplu la ce magazin e cea mai ieftina componenta.Am cumparat de la 3 magazine Placa video de la PCgarageIar restul de la mediadot.ro si azerty.roAm bagat produsele in cos si am observat ca mi-au ramas 700 lei in plus Deci daca as fi luat de la PCgarage as fi dat cu 700 lei in plus la emag cu 850 lei in plus.Iar daca tot am iesit pe plus cu 700 lei mi-am luat si un sistem audio mai smecher.Bafta multa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K-9 Posted July 20, 2012 Author Report Share Posted July 20, 2012 Am ascultat sfatul lui Mandrake1942 si am consultat si eu forumul pgarage, am gasit sistemul perfect: Fire 500, un sistem super bun, cat despre piese au aceleasi preturi si pe eMAG si pe PcGarage, am sa incerc si pe mediadot.ro si azerty.ro, daca o sa ies pe + o sa postez aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...