Sim Master Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Dupa cum spune si titlul, m-ar interesa ce aplicatii online obisnuiti sa folositi frecvent sau considerati ca sunt utile si eventual daca v-ar placea sa le gasiti pe toate (in caz ca sunt mai multe) in acelasi loc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisler12™ Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Exact. Sunt de acord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Dupa cum spune si titlul, m-ar interesa ce aplicatii online obisnuiti sa folositi frecvent sau considerati ca sunt utile si eventual daca v-ar placea sa le gasiti pe toate (in caz ca sunt mai multe) in acelasi loc.cele mai dese pe care le folosesc le-am pus in unelte la mine Web Toolsar mai fi si asta CSS3 Generator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 cele mai dese pe care le folosesc le-am pus in unelte la mine Web Toolsar mai fi si asta CSS3 GeneratorInteresante. Le-am notat. Daca mai aveti si altii mai puneti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0m3 Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 web tool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 Va multumesc ca ati postat. Ma interesa pentru a avea o idee ce foloseste lumea mai interesant si sa incerc sa creez o alternativa a lor (macar la fel de buna, daca nu chiar mai buna) pentru situl meu, din semnatura. Probabil va fi folositor avand toate aplicatiile online la un loc, pe acelasi site in caz ca esti undeva unde nu ai bookmarkurile tale.Am sa le iau la rand pe fiecare, o sa ma uit peste ele si pentru cele care consider ca voi putea face un script de la 0 care sa faca macar tot ce face acea aplicatie am sa-l fac si il voi pune pe site.Cine mai doreste mai poate posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...