nevermoRew Posted July 15, 2012 Report Posted July 15, 2012 Salut, sunt editor in echipa airwalk-media de cca 1 an - 2 si acum 2 zile m-am gandit ce grozav ar fi daca as putea sa imi deschid propriul canal de tutoriale si vloguri in limba romana. Momentan am decat 3 tutoriale pe care le-am facut asa de inceput. O sa postez din ce in ce mai multe si sper sa fie de ajutor pentru toata lumea. Programul meu de baza e sony vegas , dar ma descurc bine si in cinema4d 3ds max , after effects si multe altele. De ce asa putine vizualizari? Canalul a fost deschis pe 14 / 07 / 2012 .O sa vedeti anumite tutoriale despre cum sa editezi faze din jocuri , dar si lucruri practice pe care le poate folosi oricare creator de film. O sa fac tutoriale despre masking si multe altele.Canalul meu este : predaTV - YouTubeIn speranta ca va poate fi de ajutor, imi puteti lasa aici mesaj cu ce tutoriale ati dori sa fac si deasemenea imi puteti scrie email-uri la adresa andupreda@Yahoo.comAr fi de apreciat daca ati putea sa dati Like/Subscribe , pentru ca asta va ajuta la promovarea canalului si atunci cand cineva o sa caute pe youtube un clip pe care il detin eu, il va gasi mult mai usor.Va multumesc si in speranta ca fac treaba buna , va urez vizionare placuta:). Quote
nevermoRew Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 Notiuni de baza in Sony Vegas : Partea 1 : Partea a 2-a : Quote
giv Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Banuiesc ca te gasim aici:Airwalk-Media.com » Crew Quote
nevermoRew Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 Dap.Sau pentru sugestii si alte lucruri pe mess la andupreda@yahoo.com Quote
daNNy.bv Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 1. Atentie la double-post2. Frumoase tutoriale, dar un 1080p nu vrea? Quote
nevermoRew Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 Le pot face si 1080p dar nu are sens pentru ca imi consuma mai multa memorie si oricum random e 360p pe youtube Quote
bt.ionut Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Uite ceva ce este folositor.p.s:.vezi ce faci cu microfonul acela ca ma tiune in urechi. Quote