Jump to content
nevermoRew

Tutoriale diverse in limba romana

Recommended Posts

Posted

Salut, sunt editor in echipa airwalk-media de cca 1 an - 2 si acum 2 zile m-am gandit ce grozav ar fi daca as putea sa imi deschid propriul canal de tutoriale si vloguri in limba romana.

Momentan am decat 3 tutoriale pe care le-am facut asa de inceput. O sa postez din ce in ce mai multe si sper sa fie de ajutor pentru toata lumea. Programul meu de baza e sony vegas , dar ma descurc bine si in cinema4d 3ds max , after effects si multe altele. De ce asa putine vizualizari? Canalul a fost deschis pe 14 / 07 / 2012 .

O sa vedeti anumite tutoriale despre cum sa editezi faze din jocuri , dar si lucruri practice pe care le poate folosi oricare creator de film. O sa fac tutoriale despre masking si multe altele.

Canalul meu este :

predaTV - YouTube

In speranta ca va poate fi de ajutor, imi puteti lasa aici mesaj cu ce tutoriale ati dori sa fac si deasemenea imi puteti scrie email-uri la adresa andupreda@Yahoo.com

Ar fi de apreciat daca ati putea sa dati Like/Subscribe , pentru ca asta va ajuta la promovarea canalului si atunci cand cineva o sa caute pe youtube un clip pe care il detin eu, il va gasi mult mai usor.

Va multumesc si in speranta ca fac treaba buna , va urez vizionare placuta:).