djpliku Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 (edited) Salutare RST , Toata lumea ma striga Plyku (colegi/profesori/familie, pana si fosta diriginta) nu ma intrebati dc, long story.Am 20 de ani, o relatie stabila si tocmai am aplicat la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii - Timisoara.In principiu, nu prea stiu programare, am cunostiinte mai bogate in SE,SQLI,Windows exploits, RAT's , keyloggers, Backtrack...deci dirty stuff. M-am jucat putin cu packetele la un MMORPG descopering diferite exploituri: Oras natal DETA la ~45km de Timisoara. Actual job: Somer cu acte-n regula.Contact:Y!M: REMOVED !SKYPE: REMOVED !FB: REMOVED !Sper sa am o sedere placuta pe RST fara prea multe conflicte gen https://rstcenter.com/forum/55635-deface-l2merkava.rst Pace voua, Plyku Edited July 18, 2012 by djpliku Quote
BogdanNBV Posted July 18, 2012 Report Posted July 18, 2012 Vad ca ai fost la Ochiu Bei si la cascade frumoasa zona....Salutare si bine ai venit si mai poti scoate din detaliile alea daca nu vrei sa te trezesti cu toti dubiosii ca te cauta si cu spam si prostii. RST != matrimoniale. Quote
djpliku Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Vad ca ai fost la Ochiu Bei si la cascade frumoasa zona....Salutare si bine ai venit si mai poti scoate din detaliile alea daca nu vrei sa te trezesti cu toti dubiosii ca te cauta si cu spam si prostii. RST != matrimoniale.Mersi de avertizare, contact details removed ! Quote
djpliku Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Esti ciudat."You? pay well?" Salut.Era la misto faza cu "You pay well ?", pana la urma am sheruit toate exploiturile descoperite. Quote
djpliku Posted July 20, 2012 Author Report Posted July 20, 2012 Salut. Si zici ca te striga Plyku cu y si k?Plicu ma striga da, si PLYKU imi place sa-mi scriu nickname. Quote