wildchild Posted July 24, 2012 Report Posted July 24, 2012 Computerul nuclear iranian a fost infectat de un virus malware a carui sarcina a fost una simpla: La miezul noptii computerul a incarcat piesa AC/DC - Thunderstruck astfel ca iranienii din statiile nucleare au putut da din cap la volum maxim.Un angajat al departamentului de Energie Atomica din Irina a scris catre seful securitatii: 'Va scriu pentru a va informa ca intregul program nuclear a fost din nou compromis si atacat de un nou virus. Am inchis intreaga retea la Natanz si o alta statie in apropiere de Qom.''Virusul era insotit de o muzica ce a putut fi auzita in mai multe statii. Volumul era la maxim. Cred ca e vorba de Thunderstruck.'Sursa: Programul nuclear din Iran, infectat de un virus cu muzica AC/DCPS: nu-i nicio farsa. Oare sa mut threadul la fun stuff? Quote
Danyel08 Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 (edited) Dam si noi din cap? \m/Macar sa fie fericiti ca nu or fost manele Edited July 25, 2012 by Danyel08 Quote
u0m3 Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Nu stiu de ce, dar pare mai mult a farsa decat a treaba de spionaj.Oricum e trist, avand in vedere ca acelel retele controleaza sisteme nucleare. Quote