seby05 Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Am vazut diverse site-uri din tara cat si din strainatate care decodeaza "oficial" anumite telefoane de obicei apple, imi poate explica cineva mai detaliat cum reusesc si daca pot si altii sa faca acest lucru free sau mai ieftin? Daca este vorba de un exploit pe serverele albert de la apple de unde pot cumpara unul?ex:http://www.iphoneforum.ro/topic/13467-decodare-oficiala-neverlocked-iphone-4-4s-verificare-retea-si-unlock-gratuit/multumesc Quote
Kain_12 Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Nu vezi ca ii decodare oficiala? Practic el plateste la Apple din banii tai sa iti decodeze tie telefonul, si el percepe un mic comision. Nu e nici un exploit, a fost SAM, dar a fost reparat, si nu mai functioneaza. Quote
dixongsm Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 (edited) Codurile de deblocare la telefoanele la care nu se cunosc algoritmul folosit pt blocare(apple, nokia sl3, ?.a..), se cump?r? direct de la provider. Unii provideri vând coduri, al?ii nu. Un exemplu este Orange România, care nu vinde nici un fel de coduri.Iar restul se calculeaz? fie cu tool-uri cump?rate, fie cu "unelte proprii". Free-uri sunt pu?ine, gen: nokia dct4 old, blackberry (câteva zeci de mep-uri), câteva zte-uri ?i alcateluri. În general câteva telefoane care nu mai sunt de actualitate ?i sunt low cost.Dac? e?ti doar curios, este ok. Dar dac? vrei s? faci un business din asta... mai bine las?. Se câ?tig? prea pu?ini bani ca s? merite b?t?ile de cap... Edited July 25, 2012 by dixongsm Quote
seby05 Posted July 25, 2012 Author Report Posted July 25, 2012 (edited) Dac? e?ti doar curios, este ok. Dar dac? vrei s? faci un business din asta... mai bine las?. Se câ?tig? prea pu?ini bani ca s? merite b?t?ile de cap... incearca cineva sa imi vanda un exploit, l-am testat cu mana mea, trialul de 4 ticket-uri merge bine dar vrea 3500 euro pe el, si codul sursa a trialului este criptat.stiu doar ca foloseste serverele apple si ale partenerilor sai. asta este cred o perspectiva buna de afacere dar omul nu imi poate garanta cat o sa dureze, in rest doar curiozitate cu site-ul descris mai sus..Nu vezi ca ii decodare oficiala? Practic el plateste la Apple din banii tai sa iti decodeze tie telefonul, si el percepe un mic comision. Nu e nici un exploit, a fost SAM, dar a fost reparat, si nu mai functioneaza.Kain_12 am si eu un apple unde fac cererea de plata sa imi deblocheze aparatul? Edited July 25, 2012 by seby05 Quote
actunderdc Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 forum.idevice.ro la sectiunea Decodari.Acolo mi-am decodat eu un Iphone4 si sunt foarte multumit. Quote
seby05 Posted July 26, 2012 Author Report Posted July 26, 2012 forum.idevice.ro la sectiunea Decodari.Acolo mi-am decodat eu un Iphone4 si sunt foarte multumit.nu ai inteles...vreau sa platesc direct la apple , deci cum pot depune cererea? Quote
daatdraqq Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 (edited) nu ai inteles...vreau sa platesc direct la apple , deci cum pot depune cererea?La provideri se plateste ,nu la Apple . Daca imi dai IMEI incerc sa-ti spun pe ce retea este blocat . Edited July 26, 2012 by daatdraqq Quote