Jump to content

Kain_12

Active Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kain_12

  1. Nu mai functioneaza linkul, imi da 404
  2. Esti retardat, tampit, cretin, sau idiot? Nu imi dau seama? El se refera de la parola de la router, de la gateway. Nu te mai baga ca musca in cacat daca nu stii despre ce este vorba. OT: Exista unele vulnerabilitati la cateva modele WRT54GL, dar in rest nu prea am auzit.
  3. Arata super ! Pare foarte promitator ! Tine-o tot asa !
  4. In 2014, daca inca mai ai un PC care nu duce Windows 7, poti baga Linux si asta-basta. Tehnologia evolueaza, si ar fi bine sa fii macar cu 2-3 pasi in urma, nu sa folosesti OS de acuma 13 ani.
  5. Daca atat va dura, cred ca fiecare va sustine in zi diferita. Poate ne vedem pe acolo, si eu m-am calificat la nationala acuma
  6. Salut, a participat cineva de pe aici la Acadnet? Anul acesta, anul trecut? Ceva pareri, impresii? Eu am participat anul acesta si am scos un rezultat destul de bunicel
  7. Multumesc foarte mult de feedback, este apreciat ! Acum ma voi interesa de BIN checker, nu prea am auzit de el
  8. WHHHAAAT??? 1 BTC=100$? Nu am citit tot articolul :/
  9. Nu sunt nici un fel de carder stai linistit. Poti sa iti imaginezi toate pasiunile mele, dar carder nu este una din ele. In plus, am facut acest program ca sa ma obisnuiesc cu integrarea unor algoritmi in programare. La parere ma refeream daca aveti ceva sfaturi, tricks, tweaks, sa pot imbunatati codul?
  10. Esti prost? Cine a zis ca sunt carder? Am zis ca am implementat algoritmul lui Luhn sa verific daca un nr de card este valid sau nu.
  11. Abia acum am observat si eu ca atunci cand dau click pe atasamente, imi zice daca vreau sa le salvez in Dropbox. Misto chestie
  12. La ce te referi? Chiar asa nasol ii structurat programul?
  13. Salut, am reusit sa fac un program in c++ care se foloseste de Algoritmul lui Luhn pentru validarea cardurilor de credit. Link : CC Checker.exe Scan : https://www.virustotal.com/en/file/9216b56795a402f57a19210fb09e5d4ac53bb56f60432554cab0bb4f56223b2c/analysis/1365009025/ Source : #include <iostream> using namespace std; long long int card,card2; int v[17]; int check(int k) {k=0; while(card!=0) {card=card/10; k++; } return k; } void trans() {int i; for(i=0;i<=16;i++) {v[i]=card2%10; card2=card2/10;} } void dubl() {int i; for(i=1;i<=15;i=i+2) {v[i]=v[i]*2; if(v[i]>=10) v[i]=v[i]%10+1;} } int sum(int s) {s=0; int i; for(i=0;i<=15;i++) s=s+v[i]; return s; } int main() {int s,k; start: cout<<"Cititi cardul:";cin>>card; card2=card; if(check(k)!=16) {cout<<"Formatul introdus nu corespunde unui card de credit. Va rugam reintroduceti numarul."<<endl; goto start;} else cout<<"Cardul are formatul necesar, se prelucreaza"<<endl; trans(); dubl(); if(sum(s)%10==0) cout<<"Cardul este valid"; else cout<<"Cardul este invalid"; } Pareri, opinii? Este primul program facut in C++, dupa cele didactice facute la scoala.
  14. WTF? Un hint, ceva? Am incercat sa il decryptez vreo 20 min da nu am reusit....
  15. Cred ca nu ii placeau evreii ON : Welcome, holocaust !
  16. Kain_12

    My gaming site.

    Imi place site-ul, e super fain designul. Te deranjeaza daca ma inspir un pic? Nu copiez, ofc, imi plac culorile si cum ai pus butoanele de social. Multa bafta in continuare.
  17. Si asa este usor de gasit. Alta metoda?
  18. Dar cum sa faci un folder/aplicatie total invizibila? Adica sa nu apara la search? Se exclude hidden file. Sa nu il gasesti cu explorer. Se poate?
  19. Eu tot ce am spus la persoana I e de fapt in numele prietenului meu. Sincer, nu vad de ce te-ar interesa a cui este diploma, chiar daca am specificat clar ca nu este a mea, si in plus, nici nu vad rostul. Eu am spus clar de ce am nevoie, si astept niste raspunsuri. Sunt constient de ce fac, stiu ce implica, si o sa incerc sa am grija. M-am exprimat eu gresit si de aceea a sunat ca o minciuna. Nu vreau sa va induc in eroare.
  20. Nu ma intereseaza sa merg cu mita la facultati, am eu deja o diploma de la facultatea respectiva, e luata pe cinstite, si vreau sa o falsific pentru cineva.
  21. Foarte bine punctat, indianule. Totul este marketing, si publicitate in subconstient. Tin minte ca mai demult, cred ca si acum, diferite companii faceau publicitate prin intermediul flash-urilor de diverse imagini, la filme. Tu nu vedeai acele imagini, dar iti intrau in subconstient si te influentau in favoarea companiilor respective. Eu nu sunt invidios pe ala, chiar il felicit, a stiut sa faca ceva care se plateste bine, chiar daca nu e prea folositor, a reusit sa isi castige banii. Am zis ca sunt invidios ca unele lucruri nu sunt apreciate cum trebuie, fie ele subapreciate sau supraapreciate.
  22. Pai nu vreau sa fie chiar spam...Pe Gmail am o lista de vreo 100-150 contacte, si vreau sa le trimit o oferta de pret a firmei. Pot sa fac asta cu un client de mail, sau cu un Outlook?
  23. Deci, sa clarificam. DIPLOMA NU VA FI FOLOSITA NICAIERI! Pur si simplu va sta acasa pentru portofoliu. Stiu ca este ilegal, de aia am si apelat la comunitatea aceasta, deoarece aici am sanse mai mari sa intalnesc oameni "meseriasi". Diploma este legata de economie, deci nu-i nimic care sa puna in pericol vieti umane, practic singura chestie ilegala e copierea diplomei, ea nu va fi folosita la nimic.
  24. Dar eu vreau sa trimit de pe contul firmei, este pe gmail. Nu vreau sa fie detectat ca spam.
×
×
  • Create New...