Krisler12™ Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Este cineva interesat sa formam o echipa de crackeri asa cum e Seek N destory (snk), aore, atare etc. ?Ma gandeam ca la inceput sa crackuim diferite aplicatii simple gen crack-me si apoi sa facem un tutorial cu InstantDemo cu explicatii cum l-am crackuit. Ar fi misto, plus ca invatam unii de la altii. Eu mai stiu ceva, tu mai stii ceva, altul mai vine si el cu o chestie ceva acolo si punem cap la cap si invatam cum se face.Este si crackingul de programe bine platit (daca va ganditi la bani) multe firme platesc pentru a li se testa programele sau pentru a face crackuri pentru programele concurentei, si asta nu e gratis. Plus ca e si frumos. Quote
xVIRal Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Hmm suna bine anuntu tau,cred ca ma bag:) Quote
bt.ionut Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 V-ati gasit, 2 mari crackeri ><Nu te în?eleg, dac? ei vor s? fac? ceva, de ce le strici tu cheful ? M?car ei fac ceva, î?i dau interesul nu ca al?ii de'aici. Quote
B3st Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Si eu fac ceva > fumez.Bine mai samariteanule, hai sa vedem ce crack uri scot baieti. Quote
bt.ionut Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Poate vor deveni urm?toare genera?ie de most wanted ca Kevin Mitnick Quote
shaggi. Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Sa fiu si eu offtopic, LegioNRST mai lipsea;). Perfect Team! Quote
hades Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Sa fiu si eu offtopic, LegioNRST mai lipsea;). Perfect Team!LegioNRST va prezinta un tool care face treaba in locul vostru! Quote
Nytro Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Demonstrati-ne tuturor ca se poate. Imi place ca aveti initiativa. Bafta! Quote