Jump to content
SlicK

Tool: RST Port Scanner + RST Ip Locator + RST Notifier

Recommended Posts

Posted

'da[em]on' nu cred ca trebuie sa-ti dau socoteala tie dar in fine. Doar pentru ca doua programe folosesc aceleasi API'uri sau seamana decompilate nu inseamana ca unul e copiat dupa celalalt. Nu stiu cate programe ai hexat tu si sincer nu ma intereseaza dar te sfatuiesc sa incerci odata se 'hexezi' Winampul si sa-l trasformi in Media Player.

Posted
on]LOOOOOOOOOOOL l`a decomplilat si e exact acelas de pe PSCODE.com hahahaha dude, nu Hexa ;)

mah ratatule nu esti in stare sa faci un form + un buton si vorbesti aiurea ....

mie mi s-a intamplat sa fac troiani deja detectabili ... =)) ce sa mai zic de programe kre seamana la design ....

slick nice software nu te mai enerva din cauza ofticosilor ca asta ca nu se merita ;)

Posted
mah ratatule nu esti in stare sa faci un form + un buton si vorbesti aiurea ....

mie mi s-a intamplat sa fac troiani deja detectabili ... =)) ce sa mai zic de programe kre seamana la design ....

slick nice software nu te mai enerva din cauza ofticosilor ca asta ca nu se merita ;)

avkhackteam, o sa fiu acuzat de posthunt, dar o sa iti zic si tie, asa cum i-am spus lui Nytro: esti lame daca te lauzi ca ai reusit sa "copiezi interfete" si ca ai facut troieni nedetectabili. ;)

programarea e mai mult decat "keyloggere, troieni, intrat in calc lu' petrica de la 3 care m-a faultat la fotbal, determinarea numerelor prime, generator / incercator de parole, etc."

am cautat destul timp un forum in care oamenii sa discute / sa faca ceva mai mult decat "978353 de linii de cod inutile".

Postul meu NU ESTE O GENERALIZARE. Sunt destui oameni care stiu ce vorbesc aici.

Posted

Nu se putea sa nu zici ceva de mine ... Dar ma bucur de asta . Nu sunt genul care sa ma incante un post de genul : "vai ce tare e" . Dar cam exagerezi . In caz ca nu ti-ai dat seama programarea nu inseamna algoritmi complecsi si inutili .