Sheyken Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 (edited) [+]Target: News | Puerto Rico Islanders[+]Document: MySQL Injection[+]Image: Cerinte:---------------------------Sintaxa se trimite prin PMPostarea unui ScreenShoot este obligatoriePentru rezolvarea acestui challenge este necesar sa postati versiunea bazei de date.---------------------------Solvers:alecseudenjacker... Will be edited. Edited August 4, 2012 by Sheyken Quote
BogdanNBV Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Ai 3 posturi, cum poti tu dovedi ca nu ai pus provocarea asta doar pentru a ti-se da mura-n gura pentru ca mai apoi tu sa furi informatii din baza de date a acelui site iar mai apoi sa te lauzi sau sa castigi de pe urma acelo date? Quote
Sheyken Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 (edited) Nu vad nici o problema in posturile mele, mai intai trebuia sa te uiti pe la rubrica "Bun Venit" m-am prezentat trebuie sa vezi cine sunt.In plus te puteai uita si la "Tutoriale in Limba Romana" la primul topic care l-am facut cu un tutorial PostGreSQL Injection: https://rstcenter.com/forum/56871-postgresql-injection-tutorial.rst Ai putea sa vezi culorile pe care le-am folosit in poze.Iti voi trimite PM cu Sintaxa, insa tu nu vei avea voie sa participi la challenge.// Edit, PM trimis. Edited August 4, 2012 by Sheyken Quote
BogdanNBV Posted August 4, 2012 Report Posted August 4, 2012 Nu ma intereseaza cine esti, dar cu 3 posturi si inregistrat luna asta nu prezinti incredere, si in plus au mai fost si altii care au incercat la fel, sa puna o provocare.Si am vazut ca mi-ai trimis mesaj privat cu url-ul + codul magic, si intradevar stii raspunsul, deci restul doritorilor care vor sa intre in aceasta competitie puteti sa o faceti, tipul stie deja ce si cum. Quote
Sheyken Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 Dupa cum vad tu crezi ca as incerca sa dau in gat pe cineva de pe RST sau pe cei care vor participa la challenge, ei bine NU! De ce? Pentru ca eu am cerut ca in sintaxa sa fie selectata doar Versiunea, crezi ca iti bate mos craciun la usa doar pentru versiunea bazei de date?---------------------Cu asta am terminat OFF topicu' astept rezolvarile [ sper sa fie cineva ] Quote
Sheyken Posted August 4, 2012 Author Report Posted August 4, 2012 denjacker, ma asteptam sa il rezolvi Voi face lista cu Solvers. Quote
chioara3 Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 denja, cu programe faci imd dar manual trebuie sa ai rabdare Quote
denjacker Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 (edited) 10x for the tip .. dar vorbesti prostii.HackBar nu e "programe de facut imd" , tot manual am rezolvat cerintele "competitiei" la fel ca si tine.Ohh ..wait ! Tu inca n-ai rezolvat . Edited August 5, 2012 by denjacker Quote
Sheyken Posted August 5, 2012 Author Report Posted August 5, 2012 Dupa cum spuneam si catre Bogdan, nu trebuie sa ne tiganim, lasati offu' pentru ca voi cere sa fie inchis acest challenge. Quote
Sho0ter Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Easy one.Thanks for the challenge. Quote
Net_Spy Posted August 11, 2012 Report Posted August 11, 2012 hmm agree ive gone through all of his challenges .RegardsNet_Spy Quote