MZsolt Posted September 17, 2012 Author Report Posted September 17, 2012 Dar, stiu ca sunt ungurii care dau la romani, si sunt romani cei care dau la unguri - este decizia ta grupul ales. Eu am ales grupul celor ce place Romania, si romanii, si cei care zic ca au simtit bine aici, si au avut noroc ca au invatat limba romana.PS: daca te mai intorci atunci propun mancaruri mai bune decat gulas. Btw, dar daca ti-e dor de gulas, atunci in Bucuresti gasesti cam 3 restaurante cu specific unguresc (in doua chiar si bucatarii sunt din Ungaria) - du-te acolo, si repeta experienta. Quote
TheWiner Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Eu cand il citesc am impresia caci a scris un turc ) dar in rest asta e.. degeaba luptati pentru transilvania cand transilvania e pamant romanesc. Quote
D3mEnT Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Poti spune cu ce pret ai dat pagina cu 120.000 de fani? Macar pe privat, daca nu public. Quote
MZsolt Posted September 19, 2012 Author Report Posted September 19, 2012 D3mEnT: din pacate nu cred ca am dreptul pentru asta, dar cine a cumparat, este liber sa va zica or aici, or privat (daca citeste, asta este acordul meu pentru asta). Quote