xVIRal Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Buna ziua,stiu ca acest topic este unu cam stupid,dar vreau sa stiu mai multe despre profilu asta.Sunt la liceul economic profil economic,vreau sa stiu ca dupa ce termin liceul ce meserie as avea? dar daca termin si facultatea?Ps:vreau sa mentionez ca nu eu am vrut sa ma duc la acest profil,asa ma repartizatPs2:nu faceti offtopicO zi placuta tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 am dat un search pentru tine dupa "ce inseamna profil economic" si al doilea link mi sa parut demt sa ti-l mentionezImi poate da cineva informatii despre profilul economic? Este de viitor? Ce se face la orele de practica? Multumesc anticipat.Oftopic: data viitoare da si tu un search inainte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xVIRal Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 @Birkoff mersi mult,puteti inchide topicu,mersi:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...