sharkyz Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Ma gandesc in curand sa ma mut in Anglia pentru o perioada de timp si am nevoie de ceva sfaturi si cateva informatii. Orcine este din Anglia, preferat Londra sa ma contacteze.Orcine este sau a fost in Anglia poate lasa o parere sau un advice.Informatii necesare:Chiria, Scoala, Acte ...to be continued Orce informatie este utila.Multumesc Anticipat! Quote
pyth0n3 Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 (edited) Cele mai mari scoruri de chirie din Europa , nu intri in autobuz daca nu ai bilet, cerul e gri in fiecare zi ploua des (asta fiind un lucru bun) clima e ok nu e cald si nici prea mult soare Edited August 8, 2012 by pyth0n3 Quote
sharkyz Posted August 8, 2012 Author Report Posted August 8, 2012 Cele mai mari scoruri de chirie din Europa , nu intri in autobuz daca nu ai bilet, cerul e gri in fiecare zi ploua des (asta fiind un lucru bun) clima e ok nu e cald si nici prea mult soareRecomanzi alta tara? Quote
KohCGI Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Eu am fost la facultate in Scotia, ai scolarizarea gratis, aia de pe acolo sunt de treaba, dar ploua des..Si de obicei e frig.Bafta. Quote
pyth0n3 Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Pentru mine e OK Londra deoarece are o clima rece si e bun la fel si Scotia sau Elvetia.Dar in Londra pentru a plati chiria ar trebui sa stai cu multi colegi intro camera doar cu exceptia ca ai o gramada de bani si iti permiti sa iti platesti chiria singur.In Elvetia Sistemul de invatamant este putin mai organizat dar asigurarea medicala va trebui sa ti-o platesti singur si toti medicii sunt privati deoarece au adoptat aceleasi directive ca si in Statele Unite.Daca te axezi pe IT Elvetia este o tara unde s-au nascuti foarte multe proiecte la nivel mondial si exista multe locuri de munca in acest domeniu.(se cauta intradevar personal)Si in Londra in ultimul timp sau facut multe schimbari in domeniul IT pacat ca chiria este singurul lucru care iti rupe buzunarele si acest lucru te face sa stai cu diverse grupuri in acelasi apartament ceea ce eu as exclude deoarece am avut foarte multe experiente negative . Quote
dicksi Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Studiu in Marea Britanie | s u p e r magnet Quote