Jump to content

PingLord

Active Members
  • Posts

    613
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by PingLord

  1. Da-mi te rog pretul pe pm si skype-ul.
  2. Vand tableta ipad air 2 wifi 128 gb silver grey. Este noua, nedesfacut ambalajul, primita cadou si nu folosesc. Pret 1800 RON
  3. Am 100 euro paysafecard, vreau paypal.
  4. @MrGrj Unii poate se vor infecta, altii nu. Se numeste selectie naturala.
  5. http://fastupload.ro/3e3b5f96be207d07da3538ff27b356b0.html Fara parola.
  6. PingLord

    Site in HTML

    Trimite pe pm ce ai nevoie
  7. Servere managed si super calitate : Rackspace.
  8. Eu le-as pune invers ca sa poti sa faci direct routing cu backendurile.
  9. Se pare ca ai o versiune ebury mai mica de 1.5 dar ca sa fim siguri mai ruleaza urmatoarele ca si root : find /lib* -type f -name libkeyutils.so* -exec ls -la {} \; find /lib* -type f -name libns2.so si netstat -nap | grep "@/proc/udevd"
  10. Iti trebuie un server de mail pentru a trimite mass-mail folosind protocolul smtp in loc de phpmailer.
  11. In caz de Ebury e recomandat sa reinstalezi sistemul. Poti sa te rog sa arati si output sa vedem ce este pe shared memory segments ? ( ipcs -m )
  12. @Andrei Daca ar veni si mailurile din platforma.... A mers. Mersi
  13. Daca tot ai acces remote in mysql...puteai sa faci totul de acolo, fara php si editare din wordpress : mysql> \! id uid=0(root) gid=0(root) groups=0(root) Cam asa se executa comenzi de shell din consola de mysql. De acolo puteai sa faci niste redirectari frumoase si primeai si shell normal pe server de unde faceai din python un importy pty si aia era.
  14. Ruby : require 'net/http' response = nil Net::HTTP.start('www.test.com', 80) {|http| response = http.head('/') } puts response.code
  15. Urasc cacaturile de genu. Muncesti ca idiotu pentru un cacat de 2k euro/dolari si pe urma ei fac milioane pe ideea/munca ta.
  16. Omfg..mai citim si noi de pe ecran? Primul neuron : Unable to resolve name -> probleme de rezolvare de nume de domeniu in IP Al doilea neuron : Daca nu rezolva numele de domeniu in ip, oare e o problema de DNS ? Al treilea neuron : Oare un cat /etc/resolv.conf imi va arata niste servere dns ? Al 4-lea neuron : Daca imi arata servere dns, oare daca incerc cu 8.8.8.8 ca si dns imi va merge?
  17. OPPO R7 Plus, ColorOS 2.1, 32GB, VOOC Flash Charge - OPPO Global Mai este si varianta Fc Barcelona, fiind parteneri oficiali ce are in plus un sistem laser de focalizare la poze.
  18. Arunca-te de pe podu basarab
×
×
  • Create New...