ben20 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Exista vreo metoda pe net de a face 5-10$ pe zii ? fara scamuri tricks etc dar care sa si plateasca si ma refer la gen data input sau ceva nu doar refereals sau ceva..ca nu ma pricep..iar cum nu muncesc deloc am nevoie sa fac ceva stiti de asa ceva ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Tu vrei metoda speciala pentru tine? sau cele de AICI nu iti plac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Fiverr/freelance si depinde de tine ce poti sa faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 (edited) Bai nu ma pricep crede-ma din toata inima am stat vreo 10 ore azi pe TBN cautand o metoda pentru mine am ajuns de la site-uri care platesc pe vizualizare imagini pana al site-uri care platesc sa pariezi pe niste nush ce..ca sa aflu mai tarziu ca sunt scammuri si am tot cautat metode, nu ma intelege gresit nu caut ceva special pentru mine caut ceva pentru oameni de rand nu vreau 300$ vreau macar 5-10$ pe zi stabil Lated edit ///Metoda fievr e ok dar e plesneala daca cine vrea sau nu... eu ma gandeam la ceva stabil .. Edited August 9, 2012 by ben20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturmf Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Î?i recomand ceva încercat de mine acum ceva timp, când aveam nevoie de bani ?i care func?ioneaz? dac? este executat cu aten?ie ?i sim? de r?spundere.Te înscrii pe siteuri din US sau UK care fac sondaje ?i r?spunzi la chestionare. Ai grij? s? folose?ti tunneling cu ip-uri din ?ara respectiv? ?i conturi de paypal, etc create tot cu ip-uri din ?ara respectiv?, datele s? fie introduse impecabil (i.e. zona, localitatea, strada, nume, zip, etc s? existe, s? fie corecte ?i s? se potriveasc?). Creeaz?-?i o fi?? cu r?spunsuri standard: data na?terii, companie, stare civil?, nr. de copii, preferin?e culinare, preferin?e auto etc, ca s? po?i r?spunde la toate chestionarele la fel dac? sunt puse acelea?i întreb?ri. Dac? r?spunzi diferit la acelea?i întreb?ri la chestionare diferite sau r?spunsurile nu se potrivesc cu datele declarate la înscriere, ai mari ?anse ca chestionarul s? nu fie validat.Fii atent în timpul în care completezi chestionarele. Tenta?ia e mare s? dai click rapid ?i aiurea din cauza plictiselii dar mai toate chestionarele au întreb?ri de control ?i vei rata chestionarul respectiv.Pentru mai mul?i bani po?i crea pe acela?i site alt utilizator, bineîn?eles folosind ip-uri ?i date diferite. Vei avea multe chestionare comune, deci vei putea r?spunde mai rapid la "al doilea job" sau vei putea face ?i chestionarele respinse cu userul cel?lalt deoarece ?tii din cauza c?ror întreb?ri a fost respins chestionarul. Sunt chestionare de la 10 cen?i la 50 USD, timpul mediu în care se completeaz? fiecare difer?. Nu conteaz? numai câ?i bani iei pe un chestionar, conteaz? ?i timpul pe care îl pierzi ca s?-l completezi. Evident, chestionarele remunerate mai mult, sunt mai rare. Conteaz? destul de mult ?i site-ul pe care te înscrii dar ?i industria selectat?, num?rul de angaja?i al firmei la care lucrezi, vârsta, job-ul, preferin?ele personale, eyc. deoarece toate aceste date vor decide cât de b?noase sunt chestionarele pe care le vei primi. Eu am f?cut câteva sute de USD pe lun? (de la 2 la vre 5 ?i ceva) "lucrând" câteva ore pe zi (2-4). Am folosit adrese de paypal create folosind ip-uri din US ?i UK, apoi, dup? ce am încasat banii în acele conturi de paypal, i-am transferat în contul meu de paypal din .ro.M? tenteaz? s? m? reapuc în momentele în care m? plictisesc, e mai bine s? produc ni?te bani decât s? ard gazul aiurea pe net. Mare aten?ie când te loghezi, s? nu te loghezi din gre?eal? cu ip din ro. Nu încerca cu web proxy, c? nu merge. Folose?te socks proxy, SSH tunneling, VPN. Eu am folosit VPN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Am inteles merci de idee am sa incerc stii vreun asemenea site ? eu ma gandeam la ceva mai brute working data imput , tastezi coduri vrajeli dastea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturmf Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Uite o list? cu site-uri serioase: Surveysavvy.com Mysurvey.com Globaltestmarket.com Acop.com Greenfieldonline.com Us.lightspeedpanel.com Synovate.com Opinionoutpost.com Harrispollonline.com Buzzback.com Your2cents.com Globalopinionpanels.com Surveyspot.com NPDOR.com Nielson Netratings Pinecone Research American Consumer Opinion Surveyspot.com Mindfield Online Epinions.com Questionmarket.com IPSOS Survey Panel Streamlinesurveys.com Harrisinteractive.com Consumerinput.com E-research-global.com DigitalResearch.com Marketreaderpro.com Opinionate.co.uk Decisionanalyst.com TNS-global.com HCDsurveys.com Panelspeak.com Focusline.com FGIresearch.com/smartpanel EPGsurvey.com Elab.vanderbilt.edu/panel Consumer-opinion.com Brandinst.com/panelmembers/register Promo.yahoo.com/user-research Sloan.ucr.edu/panel Wellness-interactive.com Surveymania.com Surveylion.com Surveyexchange.com Aia cu munca brut? nu ?tiu cât de bine e remunerat?. Cu cât munca are un nivel mai înalt de calificare, cu atât câ?tigi mai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Am inteles si trebuie neaparat US,UK ? Sau se poate si din RO ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturmf Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Din RO g?se?ti foarte pu?ine chestionar de completat ?i sunt mult mai prost remunerate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 daca stii bine programare poti scrie tutoriale si sa le vinzi pe 10-20-50-70 usd la site-uri de gen Submit a Tutorial | Nettuts+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...