xVIRal Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Astazi am terminat de facut un site de socializare,acum vine partea cea mai grea si anume promovarea,site-ul e bagat deja in google dar vreau sa stiu ce metode de promovare as putea folosi pentru a avea un trafic de peste 200-300 vizitatori pe zi,am ganduri serioase cu acest site,si vreau sa scot ceva profit din el cu adsense,eu m-am gandit prima data la promovarea prin inscrierea in directoare web,deja am inscris site-ul in peste 50 dar nu e deajuns,as baga bani in promovare keywords dar deocamdata nu amorce sfaturi sunt bine venite Quote
hades Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Ce content e pe site-ul ala? Site de socializare? O sa te bati cu TPU.ro, de exemplu? .. Quote
xVIRal Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 Site-ul meu nu seamna in nici un caz cu tpu.ro,site-ul meu ii ceva gen netlog.com Quote
hades Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Poi ia pune linkul, sa-l vedem si noi. Quote
xVIRal Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 Site-ul este Social Dreaming - Home PageSper sa nu fie reclama Quote
xVIRal Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 Totusi hai sa revenim la topic,astept orce fel de sugestie Quote
Robbie Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Pai fa si tu un logo decent pentru inceput Quote
Guest Nemessis Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Spam pe sexytop.ro in shoutbox. Iti aduce cam 5 membri pe zi. Daca ai profile de pizde pe site rata e mai buna. Quote
xVIRal Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 @Nemessis mersi pentru reply,dar nu vreau ca dintr-un site de socializare sa devina un site de chat online sau mai stiu eu ce Quote
Hombre Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 înva?? SEO ca s? te ridici în top pe Google. Quote
thedark Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Faza ca ai furat Logo de la FaceBook te poate costa mult In rest prea feminin site-ul Quote
hades Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 BTW, promovarea o faci cand e gata site-ul. Al tau pare sa fie inca in constructie; Doar pentru ca ai luat tema de la netlog nu inseamna ca e gata. Eu spun ca nu o sa faci mare branza cu el. Cand vine vorba de platforme sociale, trebuie sa investesti. CMS propriu, la lansare sa scrie 2-3 persoane despre tine, sa oferi ceva nou ca sa iti faci intrarea pe piata etc. Quote
xVIRal Posted August 10, 2012 Author Report Posted August 10, 2012 @alecseu e normal sa fie in constructie,l-am facut abia ieri,orcum astazi am bagat un plugin care poti vizita site-ul si de pe telefon,am sa schimb tema ca pe viitor sa nu am conflicte cu netlog@thedark unde vezi tu logo de facebook? poate netlog vrei sa ziciorcum va multumesc pentru sfaturi,astept si altele:D Quote