Jump to content

Robbie

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Robbie

  1. A? avea nevoie si eu de una, Multumesc!
  2. Am nevoie de asa un serviciu, insa ai dat detalii aproape zero, trebuie sa stiu -in ce limbaj faci criptul ? -cam cat o sa masoare stub-ul final ? -inteleg ca dupa cod criptarea fiecaruia va fi unica, nu ? si timpul in care va fi fud depinde doar de fiecare in parte si cum il raspandeste ? -garantezi ca trece de proactive defence sau doar signature base va fi fud ?
  3. @spide112, nu cred ca le vei include pe toate, stiu cel putin una care nu e acolo on topic: Cretinii au descoperit winlockeru si s-au gandit ca-i soft de facut misto, unii faceau bani cu el, trebuie doar sa stii ceva mai mult decat cele 2 cuvinte cu s*** p*** ))
  4. COAILII V2.0 a trecut de stadiul de beta demult.
  5. Nu va mai chinuiti cu el, pe XP nu merge, plus ca nici icon-ul nu merge sa fie schimbat testat pe Xtreme
  6. Ia-ti autoruns, process explorer, anvirtaskmgr si wireshark, (daca esti pe win) invata cu ce se mannanca (nu pot sa cred ca aici se mai recomanda AV) Poti sta si pe Win XP fara nici un AV daca stii ce faci, iti poti pune avira sau mai stiu eu ce cacat care te va scapa de chestii cryptate cu gramada de cryptere de pe net in autoit modificate de fiecare data, insa la primul animal serios o sa suga
  7. Tu incerci tot ce gasesti pe WM ? Si daca nu merge nu ai cum altfel sa verifici sau cum ? P.S. Nu iti da in cap cumva de ce oare nu merge pe virt ?
  8. Cele doua coduri cu Kaspersky 90 day keys nu mai merg, erau concepute pentru versiunea 2012, insa ... Le puteti folosi cu versiunea noua (cautati KIS2013offlineinstall), iti va scrie la licenta ca ai 91 zile, dupa 31 zile key-ul nu va mai functiona, insa va merge sa activati cu Trial si mai primiti inca 31 zile.
  9. Robbie

    parerea mea!

    Ar fi bine un challenge la inregistrare, pacat doar ca o sa avem mai putine intrari la "Cele mai penale posturi" ))
  10. Treaba e veche, pacaleala asta exista de ani buni, nu neaparat pt Win 8
  11. Ba nu era defect ce ai postat tu initial, si nici eroare, nu-i lipseste nimic arhivei. Nici macar nu te-ai obosit sa citesti atent ce era cu el de acolo de unde l-ai luat. Ai postat in prostie.
  12. Il pui in C:\WINDOWS\SYSTEM Apoi START--> RUN si scrii REGSVR32 DENUMIREAFISIERULUITAU.OCX
  13. Unica recomandare e sa adaugi articole originale, lasa flash si design, nu-i genuil de site pe care sa-l adaugi in fav ca ti-a placut design-ul, desi tema ai putea sa o schimbi, insa tot pe una minimalista, placuta ochiului pentru a fi usor de citit.
  14. Alea de un an si jumatate arata mai bine ca asta, pana si prezentul header mi se pare mai bun, no offence
  15. Te sfatui totusi sa iti iai hosting din strainatate, caut si eu hosting bun, pana acum dintre toate companiile recomandate, hetzner.de pare sa fie cel mai bun, serviciile sunt de calitate si preturile foarte ok insa si regulile sunt stricte, e doar pentru proiecte "albe" adica no porn and copyrighted stuff, daca te prind cu asa ceva, e vai de tine, un lucru doar nu imi place, trebuie sa la trimiti o poza de a ta tinand card-ul de credit cu care achiti.
  16. Tutorialul "pare" in regula, insa mapa "proyecto terminado" (de la primul link) contine un .exe backdoor, am zis doar sa fie atenti la el
  17. Atentie la Backdoor.Win32Bifrose.ckps http://s7.postimage.org/t3klf6g6j/back.png Salutare!
  18. Data viitoare scrie asta cu bold si size 7 si cripteaza mai bine parola Multumesc Respect!
  19. Incearca sa mai pui un shadow, un glow ceva, efecte, experimenteaza. Te sfatui sa intri pe dribbble, dA sau 365psd, au psd-uri foarte bune si sunt si gratis, inspira-te din ele sau modifica-le. Si incearca din font-uri ceva ca Bebas Neue, Neutraface, Museo300, Sansation.
  20. Robbie

    Promovare site

    Pai fa si tu un logo decent pentru inceput
×
×
  • Create New...