Jump to content
xVIRal

Promovare site

Recommended Posts

Posted

Astazi am terminat de facut un site de socializare,acum vine partea cea mai grea si anume promovarea,site-ul e bagat deja in google dar vreau sa stiu ce metode de promovare as putea folosi pentru a avea un trafic de peste 200-300 vizitatori pe zi,am ganduri serioase cu acest site,si vreau sa scot ceva profit din el cu adsense,eu m-am gandit prima data la promovarea prin inscrierea in directoare web,deja am inscris site-ul in peste 50 dar nu e deajuns,as baga bani in promovare keywords dar deocamdata nu am

orce sfaturi sunt bine venite

Guest Nemessis
Posted

Spam pe sexytop.ro in shoutbox. Iti aduce cam 5 membri pe zi. Daca ai profile de pizde pe site rata e mai buna.

Posted

BTW, promovarea o faci cand e gata site-ul. Al tau pare sa fie inca in constructie; Doar pentru ca ai luat tema de la netlog nu inseamna ca e gata.

Eu spun ca nu o sa faci mare branza cu el. Cand vine vorba de platforme sociale, trebuie sa investesti. CMS propriu, la lansare sa scrie 2-3 persoane despre tine, sa oferi ceva nou ca sa iti faci intrarea pe piata etc.

Posted

@alecseu e normal sa fie in constructie,l-am facut abia ieri,orcum astazi am bagat un plugin care poti vizita site-ul si de pe telefon,am sa schimb tema ca pe viitor sa nu am conflicte cu netlog

@thedark unde vezi tu logo de facebook? poate netlog vrei sa zici

orcum va multumesc pentru sfaturi,astept si altele:D