danger2u Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 salutam o problemaam cumparat de la unu un ps3 la 80 de euroam vb pe mail cu el si ne am pus de acord io i am facut plata prin postepay un fel de carte preplatita prin care faci plati online sau pe care incarci baniii am platit totul okmi a zis ca e oksi acum bulangiu nu mai raspunde la emailam codul fiscal ca sunt in Italia e un fel de CNP in Romania ,adresa de email si numelece pot sa fac sa imi recuperez banii? Quote
romanul Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Sa suni la Politie, sa anunti frauda. Quote
pinguinulturbat Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Te duci la politie, anunti o frauda, daca esti norocos faci rost de un refund. Postepay cred ca tine de sistemul de posta al Italiei daca nu ma insel (de stat) succes si sper sa-ti recuperezi banii. Quote
danger2u Posted August 17, 2012 Author Report Posted August 17, 2012 (edited) da Postepay e de la posta italiana am facut ieri platamaine dimineata ma duc la posta si vb cu aia savad ce zic si dupa ma duc la politiemersisi apropo daca iau ceva de la unu cum sa fac sa ies ok?adica ce modalitate de plata?paypal?sau cu livrarea si dupa ce imi ajunge marfa ii dau banii? Edited August 17, 2012 by danger2u Quote
seby05 Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 (edited) paypal cu livrarea dupa 24h de cand ti-au intrat banii in contdaca este din tara in care esti si tu si nu a fost facut pe nume fictive sau persoane ajutatoare tranzactia, iti recuperezi banii daca este din alta tara nu iti mai vezi in veci banii sau produsul. Edited August 17, 2012 by seby05 Quote
neo.hapsis Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Din threadul tau reiese ca ai facut o plata online fara sa primesti ceva pentru contra cost.Posta Italiana nu cred ca te poate ajuta cu ceva ,ca deja sa facut deja tranzactia.Daca stai undeva prin SUD,ma refer de la Roma in jos,nu cred ca ai sanse sa recuperezi un cacat de 80 de eu.Trezeste-te frate,1. esti in Italia unde si un copil de 14 anisor scoate din buzunar 500 de eu,ca este membru de camora.2. si inca un punct slab : dupa ei esti un straniero.Totusi incercarea nu moare pe nimeni ......eu asa apela la "Garda financiara"......dar suma e foarte mica nu mica. Quote
gh551 Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 (edited) am facut ieri plataAsa, si cate ore au trecut de cand ai trimis email? 10? 20? Poate ala o fi avand chestii mai bune de facut dacat sa stea 24/7 la calculator. Mai ales ca e si o suma importanta. Edited August 18, 2012 by gh551 Quote
danger2u Posted August 18, 2012 Author Report Posted August 18, 2012 nu inteleg ce treaba are camora cu faza astastau in centru nu stau in sud aia de la posta nu pot sa faca nimic ca am fost azi dimineatasingura sansa e sa apelez la polizia postala dar plm sunt vai mama lor ptr 80 de euro te tin 1 an si nu rezolva nimicasta e am luat o am invatat ceva Quote
crs12decoder Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 Italia?...... 80 eur?.... renunta.. Quote
pyth0n3 Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 (edited) Eu zic sa mai astepti putin, e lent serviciul in luna august iar cu codul fiscal ajungi sub usa individului si oricum dureaza mai mult de 24 de ore doar individul nu e Amazon Prime plus faptul ca pe Ebay se vand in prostie console PS3 si macar iti ofera o garantie in plus cu serviciul paypal care permite sa adaugi orice fel de carte VIsa si daca nu ma insel (deobicei nu ma insel dar asa am spus doar) postepay e compatibila.Pune intrebari inainte sa faci un anumit lucru la cei care au o oarecare experienta in domeniu, deschide un topic pe forum si careva o sa iti raspunda.Oricum considera 4/5 zile ca doar nu o sa iti trimita consola prin FedEx , tot prin posta til pune doar nu cred ca e atat de prostut sa isi lase datele fiscale online doar sa nu fi lasat datele unei alte persoane.In italia nu exista nici un server de torrent sau de storage online ilegal si se penalizeaza infractiunile savarsite online mai mult decat o crima la care e probabil sa iei doar arest domiciliar precum multi au beneficiat de acest tratament. Edited August 18, 2012 by pyth0n3 Quote
danger2u Posted August 18, 2012 Author Report Posted August 18, 2012 da o sa astept pana luni sa vad poate se misca ceva problema e ca nu raspunde fraieru la emailori nu are timp ori e plecat pe undeva vad ce pot sa facnu e vb doar de 80 de euro e ca daca face asa cu 10 persoane are 800 de euro fara sa faca nimic mancami ar plmacar daca mi i fura un hacker de pe cont nu imi era ciuda ca stiu ca se chinuia saracuda nu asa sa ma duc sa ii incarc euEu zic sa mai astepti putin, e lent serviciul in luna august iar cu codul fiscal ajungi sub usa individului si oricum dureaza mai mult de 24 de ore doar individul nu e Amazon Prime plus faptul ca pe Ebay se vand in prostie console PS3 si macar iti ofera o garantie in plus cu serviciul paypal care permite sa adaugi orice fel de carte VIsa si daca nu ma insel (deobicei nu ma insel dar asa am spus doar) postepay e compatibila.Pune intrebari inainte sa faci un anumit lucru la cei care au o oarecare experienta in domeniu, deschide un topic pe forum si careva o sa iti raspunda.Oricum considera 4/5 zile ca doar nu o sa iti trimita consola prin FedEx , tot prin posta til pune doar nu cred ca e atat de prostut sa isi lase datele fiscale online doar sa nu fi lasat datele unei alte persoane.In italia nu exista nici un server de torrent sau de storage online ilegal si se penalizeaza infractiunile savarsite online mai mult decat o crima la care e probabil sa iei doar arest domiciliar precum multi au beneficiat de acest tratament. Quote
danger2u Posted August 25, 2012 Author Report Posted August 25, 2012 plteapa frateam mai invatat o lectieasta e Quote
AhEaD Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 ps3, 80 eur, vina e a ta ca ai crezut... e teapa sigur, nici drogat daca era nu il dadea pe 80 eur... Quote
gh551 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Mda, daca pretul e prea bun tre' sa-ti dea de gandit.Legat de italieni, eu am facut cumparaturi serioase de la ei si absolut niciodata nu am avut probleme. S-a mai intamplat cate o intarziere etc., dar nicio teapa. Quote