oollyyoo Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 (edited) ?tie cineva un serviciu de VPN Gratuit?Cum era postul acela „VPN FREE 3 Luni”Caut ceva m?car pentru o lun?, la care s? nu am limit? 100MB (A?a am g?sit unu )Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN.Mul?umesc anticipat!Edit: Momentan folosesc ProXPN doar ce am temrinat de instalat, s? vedem cât e de eficient. Edited August 18, 2012 by oollyyoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Da VPN platit iti sta in gat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oollyyoo Posted August 18, 2012 Author Report Share Posted August 18, 2012 Da tu e?ti chior? Am zis „ Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN”Fi mai atent data viitoare, c? tu scrii far? s? cite?ti din câte v?d Sunt dispus s? cump?r, dar atâta timp cât g?sesc ceva bun gratis de ce s? pl?tesc? Sau tactu' e Patriciu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Da tu e?ti chior? Am zis „ Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN”Fi mai atent data viitoare, c? tu scrii far? s? cite?ti din câte v?d Sunt dispus s? cump?r, dar atâta timp cât g?sesc ceva bun gratis de ce s? pl?tesc? Sau tactu' e Patriciu?O scurta vacanta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 FREE VPN Service | Super Free PPTP VPN Accounts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLegion Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 ?tie cineva un serviciu de VPN Gratuit?Cum era postul acela „VPN FREE 3 Luni”Caut ceva m?car pentru o lun?, la care s? nu am limit? 100MB (A?a am g?sit unu )Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN.Mul?umesc anticipat!Edit: Momentan folosesc ProXPN doar ce am temrinat de instalat, s? vedem cât e de eficient.https://rstcenter.com/forum/56493-best-free-vpn.rst era greu sa te uiti aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oLLy. Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 T.C ~ Am g?sit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Parerea mea si bun si gratis nu cred ca este.Stiu ca toti am vrea gratis,dar totusi sunt niste servici care la randu lor ce-i care le ofera trebuie si ei sa isi scoata munca serverele si ce mai e pe acolo daca ar da gratis la toti unde am ajunge ....poate gasesti ceva gratis dar limitat,iar daca vrei full platesti .BaftaPS: host1free.com/?ap_id=muzicape l-am gasit si eu pe gugal punct ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutz15 Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 O scurta vacanta.Tu ii intarati, deci nu le mai da ban On: Top 10 Free VPN Services Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oLLy. Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Tu ii intarati, deci nu le mai da ban On: Top 10 Free VPN ServicesNu te po?i în?elege cu el, se vede cu rank ?i automat, dac? îi repro?ezi ceva î?i d? ban.Ne mir?m de sistemu din România.EDIT: Folosesc SpotFlux - Recomand, merge impecabil, este gratuit, nelimitat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Tu ii intarati, deci nu le mai da ban I-a pus o intrebare foarte ok . Chiar nu v-ati maturizat macar atat incat sa va dati seama ca nu exista ceva gratis ?De ce sa platesc eu un ip pe care sa ti-l dau tie sa-l folosesti moca ,crezi ca sunt nebun ? A ,sunt firme care au ajuns la un nivel foate ridicat si ofera promotii ,ok ,dar si promotiile astea sunt limitate daca ati observat .Daca totul s-ar da gratis nu ar mai exista economie(nationala/mondiala) ,ne-am intoarce in timp si am face troc .Si medicamentele costa cu toate ca tuturor ne-ar place sa fie gratis ,dar exista o lege nescrisa care ,din pacate,spune ca trebuie sa ne rarim ca sa poata sa supravietuiasca specia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 I-a pus o intrebare foarte ok . Chiar nu v-ati maturizat macar atat incat sa va dati seama ca nu exista ceva gratis ?De ce sa platesc eu un ip pe care sa ti-l dau tie sa-l folosesti moca ,crezi ca sunt nebun ? A ,sunt firme care au ajuns la un nivel foate ridicat si ofera promotii ,ok ,dar si promotiile astea sunt limitate daca ati observat .Daca totul s-ar da gratis nu ar mai exista economie(nationala/mondiala) ,ne-am intoarce in timp si am face troc .Si medicamentele costa cu toate ca tuturor ne-ar place sa fie gratis ,dar exista o lege nescrisa care ,din pacate,spune ca trebuie sa ne rarim ca sa poata sa supravietuiasca specia .@selectia naturala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...