Jump to content
oollyyoo

Free vpn?

Recommended Posts

Posted (edited)

?tie cineva un serviciu de VPN Gratuit?

Cum era postul acela „VPN FREE 3 Luni”

Caut ceva m?car pentru o lun?, la care s? nu am limit? 100MB (A?a am g?sit unu :-j)

Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN.

Mul?umesc anticipat!

Edit: Momentan folosesc ProXPN doar ce am temrinat de instalat, s? vedem cât e de eficient.

Edited by oollyyoo
Posted

Da tu e?ti chior? :) Am zis „ Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN”

Fi mai atent data viitoare, c? tu scrii far? s? cite?ti din câte v?d :) Sunt dispus s? cump?r, dar atâta timp cât g?sesc ceva bun gratis de ce s? pl?tesc? :) Sau tactu' e Patriciu?

Posted
Da tu e?ti chior? :) Am zis „ Sau m?car o firm? din românia care vinde VPN”

Fi mai atent data viitoare, c? tu scrii far? s? cite?ti din câte v?d :) Sunt dispus s? cump?r, dar atâta timp cât g?sesc ceva bun gratis de ce s? pl?tesc? :) Sau tactu' e Patriciu?

O scurta vacanta.

Posted

Parerea mea si bun si gratis nu cred ca este.Stiu ca toti am vrea gratis,dar totusi sunt niste servici care la randu lor ce-i care le ofera trebuie si ei sa isi scoata munca serverele si ce mai e pe acolo daca ar da gratis la toti unde am ajunge ....poate gasesti ceva gratis dar limitat,iar daca vrei full platesti :).Bafta

PS: host1free.com/?ap_id=muzicape l-am gasit si eu pe gugal punct ro

Posted
Tu ii intarati, deci nu le mai da ban ;)

I-a pus o intrebare foarte ok . Chiar nu v-ati maturizat macar atat incat sa va dati seama ca nu exista ceva gratis ?

De ce sa platesc eu un ip pe care sa ti-l dau tie sa-l folosesti moca ,crezi ca sunt nebun ? A ,sunt firme care au ajuns la un nivel foate ridicat si ofera promotii ,ok ,dar si promotiile astea sunt limitate daca ati observat .

Daca totul s-ar da gratis nu ar mai exista economie(nationala/mondiala) ,ne-am intoarce in timp si am face troc .Si medicamentele costa cu toate ca tuturor ne-ar place sa fie gratis ,dar exista o lege nescrisa care ,din pacate,spune ca trebuie sa ne rarim ca sa poata sa supravietuiasca specia .

Posted
I-a pus o intrebare foarte ok . Chiar nu v-ati maturizat macar atat incat sa va dati seama ca nu exista ceva gratis ?

De ce sa platesc eu un ip pe care sa ti-l dau tie sa-l folosesti moca ,crezi ca sunt nebun ? A ,sunt firme care au ajuns la un nivel foate ridicat si ofera promotii ,ok ,dar si promotiile astea sunt limitate daca ati observat .

Daca totul s-ar da gratis nu ar mai exista economie(nationala/mondiala) ,ne-am intoarce in timp si am face troc .Si medicamentele costa cu toate ca tuturor ne-ar place sa fie gratis ,dar exista o lege nescrisa care ,din pacate,spune ca trebuie sa ne rarim ca sa poata sa supravietuiasca specia .

@selectia naturala