remuszica Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Am o cartela de Cosmote Vibe,cu numar special!E PrePay pe romaneste! Cartela a fost cumparata de pe net,in cutia originala,etc,si activata acum 2 zile! Bun, vreau sa o trec pe Vodafone,neaparat PrePay. Este posibil sa trec de la Cosmote PrePay la Vodafone PrePay? Quote
highestdcm Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Cel mai sigur si rapid raspuns ar fi la relatii cu clientii... on both sides Quote
remuszica Posted August 20, 2012 Author Report Posted August 20, 2012 Momentan nu mai am telefon. Inca astept un raspuns! Quote
daatdraqq Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Cred ca portarea se refera strict la abonamente.Vezi ce gasesti aici: http://www.portabilitate.com/ Quote
dreamkiller Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 din cate stiu eu poti porta un numar doar daca treci de la abonament la cartela.cartela-cartela poti trece doar cu ceva cerere speciala.sau mai usor ar fi sa iti portezi nr la acelasi provider la abonament pe perioada limitata de 3 luni.si apoi treci de la abonament la cartela in alta retea.daca vrei neaparat sa iti lasi nr Quote
kab00M!! Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 poti porta cartela/cartela nu este problema am facut eu asta anul trecut...referitor la cosmote vibe ala,nu stiu,cel mai bine ar fi sa suni,doar asa stii sigur sigur...nu din citit sau alte surse:) Quote