breaza.breaza Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Salutare tuturor...Cum pot s?-mi protejez contul Facebook ?i YouTube, precum ?i de Yahoo ?i Gmail, pentru a nu fi depistat? loca?ia abonatului de net, sau loca?ia de la care expediez mesaje?V? rog s? m? ajuta?i cu set?rile ?i recomand?rile necesare.Toate cele bune. Quote
pinguinulturbat Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Folosesti NoScript, si cumperi eventual un VPN/VPS in Rusia sau alta tara care nu tine loguri. Utilizeaza parole alcatuite din mai multe caractere speciale , cifre, si semne de punctuatie + alte caractere de pe tastatura, utilizeaza KeyScrambler, foloseste sandboxie pentru a deschide tot ce descarci. Cam atat. Quote
GarryOne Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 Ca sa-ti protejezi parolele de la orice site foloseste LastPass.Ca sa-ti protejezi site-urilor, nu pica in stealere si RAT-uri. Ai grija pe unde bagi parolelele de la ACP. Si foloseste CMS-uri, ca alea sunt securizate bine. Quote
breaza.breaza Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 V? mul?umesc pentru bunele inten?ii ?i ajutorul dvs.Oameni buni, aceste set?ri pot fi f?cute de pe un alt calculator, dintr-o alt? loca?ie?De exemplu, eu sunt din Bu?teni.., securizarea cu toate minunile explicate de dumneavoastr? (pe care sincer eu nu le voi în?elege decât probabil într-o alt? via??), pot fi f?cute aceste set?ri de pe un alt calculator dintr-o alta localitate?Eu sunt un om simplu ?i nu-mi e ru?ine s? recunosc c? sunt paralel cu acest domeniu, inten?ionez s? vorbesc cu un priceput în materie ca sa-mi securizeze site-urile ?i email-urile. Cum trebuie s? procedez? Sunt programe online care s? permit? ca cineva s?-mi fac? astfel de set?ri de la calculatorul lui, fiind dintr-o alt? localitate decât Bu?teni?A?tept sugestiile dumneavoastr?. Toate cele bune. Quote
daatdraqq Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Sunt programe online care s? permit? ca cineva s?-mi fac? astfel de set?ri de la calculatorul lui, fiind dintr-o alt? localitate decât Bu?teni?A?tept sugestiile dumneavoastr?. Toate cele bune.Da ,exista astfel de instrumente,cel mai simplu este teamviewer .TeamViewer - Free Remote Control, Remote Access & Online Meetings Quote
breaza.breaza Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 OK mul?umesc domnule.Cât m-ar costa ca cineva s?-mi fac? aceste set?ri? (Sincer eu chiar nu m? pricep ?i am necazuri cu mafia local? ?i vreau s?-mi securizez site-urile ?i email-urile) Quote
GraphLog Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Lasati-mi un PM cu adresa dvs. de email si va ajut eu no-cost (gratis).Pentru a imi scrie un PM, intrati aici:https://rstcenter.com/forum/private.php?do=newpm&u=85840 Quote
breaza.breaza Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 Mul?umesc pentru amabilitate, m-a ajutat un om de bine ?i am rezolvat problema.Oameni buni.., sunte?i cu to?ii ni?te oameni deosebi?i ca suflet ?i profesionalism în domeniu. Nu ?tiu dac? prin vocabularul meu s?r?c?cios îmi voi g?si cuvintele cu care s?-mi exprim mul?umirea.Permite?i-mi cu un aparent simplu v? mul?umesc.., s? v? mul?umesc tuturor pentru interesul ?i ajutorul acordat fie ?i pentru un simplu sfat sau inten?ii.Dumnezeu s? v? fereasc? de rele. Quote
daatdraqq Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Dumnezeu s? v? fereasc? de rele.Si @Tex . Quote